Φρίκη στη Γαλλία: Σε κώμα 29χρονη μετά από βάρβαρο βιασμό και βασανισμό

Ο δράστης είχε κακοποιήσει σεξουαλικά και την 4χρονη αδελφή του

Σοκαρισμένη είναι η Γαλλία από τον άγριο βιασμό μιας 29χρονης μέσα στο σπίτι της, η οποία νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση. Κατηγορούμενος είναι ένας 18χρονος, ο οποίος φέρεται να κακοποίησε σεξουαλικά και την τετράχρονη αδελφή του.

Οι λεπτομέρειες του βάναυσου βιασμού της 29χρονης προκαλούν ανατριχίλα. Ο δράστης εισέβαλε στο διαμέρισμά της, την άρπαξε από τον λαιμό και άρχισε να τη χτυπάει με μανία σε πρόσωπο και σώμα. Στη συνέχεια, άρχισε να την κακοποιεί επανειλημένα, χρησιμοποιώντας, μάλιστα, ένα σκουπόξυλο μήκους 74 εκατοστών!

Το θύμα εγκαταλείφθηκε γυμνό και αιμόφυρτο στο πάτωμα, μέχρι που βρήκε τη δύναμη να φτάσει το τηλέφωνο και να καλέσει ασθενοφόρο. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση με βαρύτατα τραύματα, όπως διάτρηση εντέρου και κατάγματα στα πλευρά. 

Λίγες μέρες μετά τη βάρβαρη επίθεση, συνελήφθη ο 18χρονος Oumar N. Οι αστυνομικοί ταίριαξαν τα δακτυλικά αποτυπώματα που άφησε στο χερούλι της πόρτας του θύματος και τον εντόπισαν γεωγραφικά από το στίγμα του τηλεφώνου του.

Ο 18χρονος ήταν ήδη γνωστός στις αρχές, αφού κατηγορείται σεξουαλική επίθεση σε βάρος της τετράχρονης αδελφής του.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top