Αριζόνα: 15χρονη αγνοούμενη βρέθηκε 4 χρόνια μετά - «Θαύματα γίνονται»

«Είναι ασφαλής, υγιής και ευτυχισμένη», υποστηρίζει η αστυνομία

Η ιστορία ενός 15χρονου κοριτσιού με αυτισμό που έφυγε από το σπίτι της ένα βράδυ πριν από 4 χρόνια, είχε συγκλονίσει την πολιτεία της Αριζόνα. Η μητέρα της, η οποία δεν έπαψε ποτέ να ελπίζει και να την ψάχνει, πλέον δηλώνει ευγνώμων και ανακουφισμένη, αφού η μικρή, 18 χρόνων πλέον, βρέθηκε στη Μοντάνα και είναι καλά στην υγεία της!

Τυνησία: 901 πτώματα μεταναστών έχουν ανασυρθεί το τελευταίο 7μηνο

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία του Γκλέντεϊλ, η έφηβη κοπέλα είχε δηλωθεί ως αγνοούμενη τον Σεπτέμβριο του 2019. Μόλις πριν από λίγες ημέρες, η 18χρονη, πλέον, Αλίσια Ναβάρο, μπήκε σε ένα αστυνομικό τμήμα μίας μικρής πόλης της Μοντάνα, όπου και αναγνωρίστηκε από τις αρχές.

Πριγκόζιν: Έκανε σεξ με παρθένες «για να παρατείνει τη νεότητά του»

«Η Αλίσια Ναβάρο εντοπίστηκε και είναι, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ασφαλής, υγιής και ευτυχισμένη», δήλωσε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της δημόσιας ασφάλειας του Γκλέντεϊλ Χοσέ Σαντιάγκο κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου. 

Η έφηβη έφυγε από το σπίτι της στο Γκλέντεϊλ τη νύχτα της 15ης Σεπτεμβρίου του 2019, την ώρα που οι γονείς της κοιμόντουσαν, αφήνοντας μόνο ένα χειρόγραφο σημείωμα που έγραφε: «Το έσκασα. Θα επιστρέψω. Το ορκίζομαι. Λυπάμαι». Από τότε δεν την ξαναείδαν, ούτε έμαθαν κάτι νεότερο για το πού βρίσκεται, μέχρι πρότινος.

Η 18χρονη μπήκε μόνη της στο τοπικό αστυνομικό τμήμα της Μοντάνα και ζήτησε να διαγραφεί από τον κατάλογο των εξαφανισμένων παιδιών.

Το τμήμα ειδοποίησε την αστυνομία του Γκλέντεϊλ, η οποία επιβεβαίωσε την ταυτότητά της και επικοινώνησε με την οικογένεια της έφηβης για να τους ενημερώσει ότι βρέθηκε ασφαλής.
Στη συνέχεια, η Ναβάρο συναντήθηκε με τη μητέρα της - η οποία δε σταμάτησε ποτέ να αναζητά την κόρη της. Η 18χρονη επιβεβαίωσε στη μητέρα της ότι είναι καλά και της ζήτησε συγγνώμη για τον πόνο και την αγωνία που της προκάλεσε.

Η μητέρα της, Τζέσικα Νουβέζ, χαρακτήρισε ως θαύμα την ανακάλυψη της κόρης της τέσσερα χρόνια μετά την εξαφάνισή της σε βίντεο που ανήρτησε στα social media.

«Όσοι έχουν αγνοούμενους αγαπημένους, θέλω να χρησιμοποιήσετε αυτή την υπόθεση ως παράδειγμα», είπε. «Θαύματα γίνονται. Ποτέ μη χάνετε την ελπίδα και πάντα να αγωνίζεστε».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top