Πριγκόζιν: Έκανε σεξ με παρθένες «για να παρατείνει τη νεότητά του»

Είχε χαρέμι με 18χρονες - Όσα δήλωσε γυναίκα που φέρεται να την πλήρωσε

Αποκαλύφθηκε η μυστική συνάντηση Πούτιν – Πριγκόζιν / βίντεο ΑΝΤ1

Αποκαλυπτικό δημοσίευμα υποστηρίζει ότι ο αρχηγός της ρωσικής ομάδας Βάγκνερ, Γεβγκένι Πριγκόζιν, διατηρούσε... χαρέμι με γυναίκες ηλικίας περίπου 18 ετών και ότι επιζητούσε να συνευρίσκεται ερωτικά με παρθένες, καθότι με αυτόν τον τρόπο πίστευε ότι θα μείνει για πάντα νέος.

Πριγκόζιν: Εγκαταλείπει τη Ρωσία και θα εγκατασταθεί στη Λευκορωσία

Σύμφωνα με την Daily Mail, η ρωσική ανεξάρτητη διαδικτυακή εφημερίδα «Τhe Insider» επικοινώνησε με μια γυναίκα, που φέρεται να είχε λάβει αμοιβή από τον Γεβγκένι Πριγκόζιν για να συνευρεθεί ερωτικά μαζί του.

«Ο Πριγκόζιν, πιστεύει, ότι κάνοντας σεξ με πρωτότοκες, μπορεί παρατείνει τη νεότητά του»

Η γυναίκα, της οποίας το όνομα δεν αποκαλύφθηκε, δήλωσε ότι βρισκόταν ερωτικά με τον Πριγκόζιν στο ξενοδοχείο «Solo Sokos» στην Αγία Πετρούπολη, όπου εκπλήρωνε και τις ερωτικές φαντασιώσεις του: «Το αφεντικό των μισθοφόρων της Βάγκνερ προτιμoύσε ερωμένες αρκετά χρόνια νεότερές του. Ο ίδιος, πιστεύει, επίσης ότι κάνοντας σεξ με πρωτότοκες, μπορεί να παρατείνει τη νεότητά του. Επιπλέον, κάνει σεξ χωρίς προφυλάξεις», είπε χαρακτηριστικά.

Αποκαλυπτικό δημοσίευμα υποστηρίζει ότι ο αρχηγός της ρωσικής ομάδας Βάγκνερ, Γεβγκένι Πριγκόζιν, διατηρούσε χαρέμι με γυναίκες ηλικίας περίπου 18 ετών / Φωτογραφία AP

Και συνέχισε λέγοντας ότι: «Πίστευε ότι με τον τρόπο αυτό, ανταλλάσσει ενέργεια και υγρά. Γι’ αυτόν ήταν σαν να λαμβάνει μια ένεση ζωτικότητας από τις νεαρές γυναίκες».

Ρωσία -Λήξη συναγερμού: Οι δυνάμεις της Wagner επιστρέφουν στις βάσεις τους

«Ήμουν 18 χρόνων... Με ρώτησε αν ήθελα να πουλήσω την παρθενιά μου, για 40.000 ρούβλια»

«Ήμουν 18 χρόνων, ζούσα στην Αγία Πετρούπολη, είχα σοβαρή κατάθλιψη και έπρεπε να πάω στο νοσοκομείο. Εκείνη την εποχή γνώρισα ένα άλλο κορίτσι της ηλικίας μου, το οποίο είχε φύγει από το σπίτι του. Με ρώτησε αν ήθελα να πουλήσω την παρθενιά μου, κάτι που θα έκανε και η ίδια, για 40.000 ρούβλια. Της είπα: “Εντάξει, ας το κάνουμε”, παρόλο που δεν χρειαζόμουν τόσο πολύ τα χρήματα. Με εξέτασε γιατρός για να επιβεβαιώσει ότι ήμουν παρθένα και μετά οι μπράβοι του Πριγκόζιν με πήγαν στο ξενοδοχείο Solo Soko», αποκάλυψε η ανώνυμη γυναίκα.

«Σε κατάσταση σοκ, πήγα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και τον περίμενα. Στη συνέχεια, συνέβησαν όλα πολύ γρήγορα. Δεν ήταν προικισμένος, γι΄αυτό είχε εμφυτεύσει μεταλλικά "δακτυλίδια" πέους. Έβαλε τα χρήματα πάνω σε μια καρέκλα προτού φύγει»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top