ΗΠΑ: Άστεγη διαμελίστηκε από χορτοκοπτικό μηχάνημα

Κοιμόταν στα χόρτα και πέρασε από πάνω της το μηχάνημα

Μια τραγωδία σημειώθηκε σε πάρκο της Καλιφόρνια, όπου μια άστεγη διαμελίστηκε από χορτοκοπτικό μηχάνημα. 

Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της 8ης Ιουλίου στο πάρκο Beard Brook στο Μοντέστο. Η 27χρονη Κριστίν Τσάβες κοιμόταν μέσα στα χόρτα, όταν ένας υπάλληλος που επέβαινε στο χορτοκοπτικό μηχάνημα σάρωσε την περιοχή για να καθαρίσει το πάρκο από τα χόρτα και πέρασε πάνω από τη γυναίκα. 

Όπως είπε ο εργάτης, δεν αντιλήφθηκε τη γυναίκα, παρά μόνο όταν παρατήρησε ένα πτώμα στο γρασίδι. 

Εξοργισμένος ο πατέρας της 27χρονης, η οποία ήταν μητέρα ενός παιδιού, δήλωσε σε αμερικανικά ΜΜΕ ότι πήγε στο πάρκο και βρήκε διάσπαρτα κομμένα κομμάτια από το κορμί της κόρης του. 

«Υπήρχαν κομμάτια της σορού της και φώναξα την αστυνομία. Πήγα εκεί και είδα τμήματα από τα κόκαλά της, από το κρανίο της, ορισμένα δόντια. Ήταν κάτι φριχτό» δήλωσε.

Μάλιστα κατήγγειλε ότι άφησαν τα λείψανα της κόρης του στο σημείο, τα οποία καλύφθηκαν από γρασίδι και ότι κατάφερε να τα πάρει λίγες μέρες μετά τον θάνατό της. 

Η Τσάβες ήταν άστεγη τα τελευταία τρία με τέσσερα χρόνια και κοιμόταν συχνά στο συγκεκριμένο πάρκο. Την 9χρονη κόρη της φρόντιζαν οι γονείς της. 

Η οικογένεια της Τσάβες ζητάει δικαιοσύνη για το θάνατό της και ισχυρότερες διατάξεις της πόλης για την προστασία των αστέγων.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top