Μυστήριο με τον θάνατο της 28χρονης Kristina που έπεσε από τον 11ο όροφο

Ήταν αντιπρόεδρος ρωσικής τράπεζας

Ρωσία: Μυστήριο Με Τον Θάνατο 28χρονης Αντιπροέδρου Τράπεζας

Μυστήριο καλύπτει τον θάνατο μιας 28χρονης Ρωσίδας, που ήταν αντιπρόεδρος τράπεζας. Η νεαρή κοπέλα έπεσε από το παράθυρο του διαμερίσματός της στη Μόσχα και εξετάζεται εάν είναι αυτοκτονία ή εγκληματική ενέργεια.

Πρόκειται για την 28χρονη Kristina Baikova στέλεχος της Loko-Bank. Λέγεται ότι το απόγευμα της 23ης Ιουνίου βρισκόταν στο διαμέρισμά της στη λεωφόρο Khodynsky μαζί με τον 34χρονο φίλο της Αντρέι, όταν έπεσε στο κενό από το παράθυρο.

Ο 34χρονος υποστήριξε ότι τον κάλεσε στο διαμέρισμά της για ένα ποτό, όταν ξαφνικά την είδε να κάνει βουτιά θανάτου και να πέφτει στο οδόστρωμα από τον 11ο όροφο.

Μυστήριο με τον θάνατο 28χρονης Ρωσίδας

Η 28χρονη Kristina Baikova φέρεται να έπεσε από το παράθυρο του διαμερίσματός της

Διασώστες που έφτασαν στο σημείο της πτώσης διαπίστωσαν τον θάνατό της που ήταν ακαριαίος. Η αστυνομία διενεργεί έρευνα για τις συνθήκες που σημειώθηκε η τραγωδία.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ένας επιφανής πολίτης της Ρωσίας βρίσκει τραγικό θάνατο, πέφτοντας στο κενό.

Παρόμοιο θάνατο είχε πέρυσι και το «αφεντικό του πετρελαίου» Ραβίλ Μαγκάνοφ. Ο 64χρονος ήταν πρόεδρος του ρωσικού πετρελαϊκού κολοσσού Lukoil, εταιρίας που επέκρινε ανοιχτά την εισβολή του Πούτιν στην Ουκρανία. Πέθανε μετά από πτώση από το παράθυρο του έκτου ορόφου στο Κεντρικό Κλινικό Νοσοκομείο στη Μόσχα τον Σεπτέμβριο του 2022.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top