Το μυστήριο γράμμα που μπορεί να λύσει την υπόθεση εξαφάνισης του Τζόρνταν

Ο 33χρονος gamer εξαφανίστηκε πριν από τέσσερα χρόνια

Η υπόθεση εξαφάνισης ενός 33χρονου gamer πριν τέσσερα χρόνια παραμένει ακόμα ανεξιχνίαστη. Όμως ένα γράμμα που ήρθε τώρα στο «φως» φαίνεται ότι μπορεί να δώσει λύση στο μυστήριο.

Ένα μυστήριο γράμμα θα μπορούσε να λύσει την υπόθεση ενός αγνοούμενου gamer, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν πριν από σχεδόν τέσσερα χρόνια.

Ήταν 2 Αυγούστου 2019 όταν ο 33χρονος Τζόρνταν Μόρεϊ δηλώθηκε αγνοούμενος από την οικογένειά του στο Aberdare της Νότιας Ουαλίας.

Εξαφάνιση Τζόρνταν Μορέι

Τέσσερα χρόνια μετά την εξαφάνιση του Τζορντάν δεν έχει βρεθεί κανένα στοιχείο / Φωτογραφία Facebook «Finding Jordan Moray»

Η επιστολή - το περιεχόμενο της οποίας αναμένεται να αποκαλυφθεί απόψε από τους αστυνομικούς - προέρχεται από κάποιον που νόμιζε ότι είδε και άκουσε κάτι τη νύχτα της εξαφάνισης. Η αστυνομία πιστεύει ότι αυτός μπορεί να ήταν ο Τζόρνταν.

Τι έγινε το βράδυ που εξαφανίστηκε ο Τζόρνταν

Εκείνη τη νύχτα οι γονείς του Τζόρνταν, όταν μπήκαν ανήσυχοι στο διαμέρισμα του, 
βρήκαν την πόρτα ανοιχτή και τη συσκευή παιχνιδιού του ακόμα ενεργοποιημένη.

Το κινητό του τηλέφωνο φόρτιζε ακόμη, όμως έλειπαν ο φακός κεφαλής, το σακίδιο του και τα αθλητικά παπούτσια του.

Εξαφάνιση 33χρονου gamer στην Ουαλία

Οι γονείς του Τζόρνταν ελπίζουν ότι το μυστήριο γράμμα θα δώσει απαντήσεις στην υπόθεση εξαφάνισης του παιδιού τους / Φωτογραφία Facebook «Finding Jordan Moray»

«Προσπαθούμε να βρούμε τι συνέβη, πού βρίσκεται τώρα και τι μπορούμε να κάνουμε για να ρίξουμε φως στην υπόθεση», είπε ο παρουσιαστής της εκπομπής, μέσω της οποίας θα αποκαλυφθεί το περιεχόμενο της μυστήριας επιστολής.

«Θα μας δείξουν αυτό το γράμμα για πρώτη φορά. Θα διαβάσουμε αυτό το γράμμα, είναι κάποιος που πιστεύει ότι είδε και άκουσε κάτι εκείνο το βράδυ», πρόσθεσε.

Οι μαρτυρίες για την εξαφάνιση του Τζόρνταν

Τον Σεπτέμβριο του 2020 ένας άνδρας ισχυρίστηκε ότι είχε μιλήσει με τον Τζόρνταν στην περιοχή 

Ένας άνδρας ισχυρίστηκε ότι μίλησε με τον Τζόρνταν στην περιοχή Στράτφορντ-απόν-Έιβον στο Γιορκσάιρ. Όπως είπε, τον αναγνώρισε πολύ αργότερα όταν είδε τις φωτογραφίες που είχε βγάλει η αστυνομία.

Μέχρι σήμερα η αστυνομία δεν έχει καταφέρει να βρει κανένα ίχνος του, ενώ δεν έχουν γίνει ούτε τραπεζικές συναλλαγές ή επαφές.

Τον περασμένο Αύγουστο η μητέρα του αποκάλυψε πως μαζί με τον σύζυγό της πηγαίνουν στη μεσαιωνική πόλη της αγοράς της περιοχής και περπατούν για ώρες, αναρτώντας αφίσες με την ελπίδα ότι θα τον βρουν, ενώ δεν έχουν σταματήσει τις αναζητήσεις στα βουνά και στο δάσος με την ελπίδα ότι θα εντοπίσουν τον γιο τους.

Οι ίδιοι περιγράφουν τον 33χρονο ως έναν άνθρωπο ανεξάρτητο, που κρατά τα πάντα για τον εαυτό του και αγαπά τη ζωή στην ύπαιθρο και την ηρεμία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top