Θλίψη για τη σύζυγο γνωστού φωτογράφου - Πέθανε ξαφνικά στην Καππαδοκία

«Γολγοθάς» ο επαναπατρισμός της σορού της άτυχης 35χρονης

Ο φωτογράφος Τάσος Μπαλάσκας και η Αλεξάνδρα Λούτση

Θλίψη έχει σκορπίσει σε συγγενείς και φίλους η είδηση ότι έφυγε από τη ζωή αναπάντεχα η σύζυγος του φωτογράφου Τάσου Μπαλάσκα, Αλεξάνδρα Λούτση.

«Η Δέσποινα και το μωρό δε γυρίζουν πίσω. Ο πόνος είναι αβάσταχτος»

Το ζευγάρι είχε ταξιδέψει στην Καππαδοκία της Τουρκίας για ταξίδι αναψυχής. Ωστόσο η άτυχη γυναίκα που είχε ένα μικρό παιδί με τον Τάσο Μπαλάσκα κατέληξε στο νοσοκομείο μετά από πτώση, καθώς υπέστη ανεύρυσμα την περασμένη Πέμπτη.

Ο φωτογράφος Τάσος Μπαλάσκας και η Αλεξάνδρα Λούτση

Θλίψη για τη σύζυγο του φωτογράφου Τάσου Μπαλάσκα, Αλεξάνδρα Λούτση / Facebook

Ο φωτογράφος Τάσος Μπαλάσκας και η Αλεξάνδρα Λούτση

Αλεξάνδρα Λούτση: Σοκ από την αναπάντεχη απώλεια της 35χρονης μητέρας / Facebook

Την 35χρονη παρέλαβε ασθενοφόρο κι αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Όμως εκτός από το σοκ της απώλειας της συζύγου του, ο γνωστός φωτογράφος κλήθηκε να διαχειριστεί και μια σειρά από σημαντικά προβλήματα.

Λαμία: Στο εδώλιο ξανά ο γιατρός για τον «μαρτυρικό» θάνατο του Δημήτρη

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook, αντιμετωπίζει προβλήματα με τον επαναπατρισμό της σορού της άτυχης γυναίκας του, εξαιτίας της τεράστιας γραφειοκρατίας στη γείτονα χώρα.

«Έχετε μάθει όλοι τα δυσάρεστα για την σύζυγο μου. Δέχομαι 100αδες τηλεφωνήματα και μηνύματα. Σας ευχαριστώ θερμά για την συμπαράσταση στο πένθος μας. Επειδή βρίσκομαι ακόμα στην Τουρκία αντιμέτωπος με μια τεράστια γραφειοκρατία και προσπαθώ να τακτοποιήσω τις διαδικασίες επαναπατρισμού της σορού, παρακαλώ πολύ μην επικοινωνείτε προς το παρόν μαζί μου. Είναι σχεδόν αδύνατον να ανταποκριθώ στις συλλυπητήριες ευχές σας. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση», έγραψε.

Η Αλεξάνδρα Λούτση είχε παντρευτεί με τον Τάσο Μπαλάσκα πριν από περίπου  ενάμιση χρόνο και είχαν μαζί ένα παιδί, ενώ ήταν μητέρα και άλλων παιδιών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top