Qatargate: Με οξεία κατάθλιψη ο Παντσέρι - Αποφυλακίζεται με βραχιολάκι;

Πότε θα παρθεί η απόφαση αποφυλάκισής του

Βίντεο από ANT1

Με οξεία κατάθλιψη φαίνεται ότι διαγνώστηκε ο φερόμενος ως «εγκέφαλος» της ευρωπαϊκής ομάδας που ενεργούσε για λογαριασμό του Κατάρ και προφυλακισμένος για το σκάνδαλο Qatargate, Αντόνιο Παντσέρι και κατά πάσα πιθανότητα θα αποφυλακιστεί τις επόμενες ημέρες με βραχιολάκι.  

Εύα Καϊλή: Ζητά την αποφυλάκισή της με νέα έφεση

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ψυχιάτροι των φυλακών επιβεβαιώνουν την ψυχική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Παντσέρι, ενώ οι δικηγόροι του έχουν κάνει αίτημα προκειμένου να ο πελάτης τους να αποφυλακιστεί με βραχιολάκι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ant1. Οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι ο Ιταλός πρώην ευρωβουλευτής ούτε να περπατήσει μπορεί εξαιτίας της κατάθλιψης την οποία έπαθε στη φυλακή. 

Στις 6 Απριλίου η απόφαση

Πάντως, τις επομένες ημέρες αναμένεται να ληφθεί η κρίσιμη απόφαση για την αποφυλάκιση ή όχι του Παντσέρι, με πιθανότερη ημερομηνία την 6η Απριλίου. Το περιβάλλον, ωστόσο, του κατηγορούμενου για εμπλοκή στο σκάνδαλο διαφθοράς φέρεται να θεωρεί ότι η έκβαση θα είναι θετική.

Qatargate: «Καίνε» την Καϊλή ο Παντσέρι και οι συνομιλίες με την αδερφή της

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην ευρωβουλευτής έχει συμφωνήσει να συνεργαστεί με τις Βελγικές Αρχές κι έχει υπογράψει σύμφωνο συνεργασίας και μεταμέλειας με την Εισαγγελία της χώρας προκειμένου να εξασφαλίσει μείωση της ποινής του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top