«Δε θέλω να πάω σπίτι», φώναζε η Λόλα πριν τη δολοφονήσει ο πατριός της

Φρικιαστικές αποκαλύψεις για τη δολοφονία του δίχρονου παιδιού

Φρικιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στο «φως» στη δίκη για τη στυγερή δολοφονία ενός δίχρονου κοριτσιού στην Ουαλία, της Λόλα Τζέιμς, που βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια του πατριού της. Το παιδί φώναζε «δε θέλω να πάω σπίτι», λίγες ημέρες πριν αφήσει την τελευταία της πνοή.

Όπως αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια της δίκης, η μικρή Λόλα παρακαλούσε την καλύτερη φίλη της μαμάς της, την κ. Μόργκαν, ότι δεν ήθελε να πάει σπίτι στον πατριό Κάιλ Μπέβαν.  Η ίδια ισχυρίστηκε ενώπιον του δικαστηρίου ότι είχε προτρέψει τη φίλη της να χωρίσει από τον σύντροφο και πατριό της Λόλας, γιατί ήταν «θύμωνε και γινόταν επιθετικός».

Υποστήριξε δε, ότι η μητέρα της μικρής άφηνε συχνά το παιδί μαζί με τον Μπέβαν, ο οποίος ήταν χρήστης ναρκωτικών και ενεργούσε συχνά επιθετικά. Σήμερα δικάζεται για τη δολοφονία της 2χρονης και αρνείται κάθε κατηγορία.

Το σπίτι ήταν βρώμικο και φρικτό. Η Λόλα δεν ήθελε να πάει σπίτι. Ούρλιαζε ότι δεν ήθελε να πάει σπίτι!

Ακόμα, ισχυρίστηκε ότι έκανε πολλές προσπάθειες να πείσει την Τζέιμς να φύγει από τον Μπέβαν, προτού εκείνος εμφανιστεί στο σπίτι της «βγάζοντας αφρούς από το στόμα».

«Της είχα πει ότι εάν δεν τον ξεφορτωθεί, θα της έκανε κακό», πρόσθεσε.

«Δε θέλω να πάω σπίτι», φώναζε η δίχρονη Λόλα λίγο καιρό πριν δολοφονηθεί από τον πατριό της

«Δε θέλω να πάω σπίτι», φώναζε η δίχρονη Λόλα λίγο καιρό πριν δολοφονηθεί από τον πατριό της

«Άκουγα φωνές» - Το επεισόδιο που «θορύβησε» τη φίλη της μητέρας 

Η Τζέιμς είχε πάει τη Λόλα στο σπίτι της φίλης της το βράδυ της 14ης Μαΐου 2020, μόλις δύο μήνες πριν το παιδί δεχθεί επίθεση. Όπως είπε η κ. Μόργκαν, έλαβε μια κλήση από τη φίλη της, κατά τη διάρκεια της οποίας ακουγόταν φασαρία από πίσω και ένιωσε ότι πρέπει να τη συναντήσει άμεσα.

«Με πήρε τηλέφωνο. Είπε ότι έπρεπε να πάω να πάρω τη Λόλα. Ακουγόταν φοβισμένη. Έκλαιγε. Μπορούσες να ακούσεις τη φασαρία που γινόταν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ήξερα ότι έπρεπε να φύγω! Έπρεπε να βάλω τα παπούτσια μου και να φύγω!

«Όταν τη συνάντησα μου είπε ότι γκρέμιζε το σπίτι και ότι είχε τρυπήσει έναν διακόπτη και όλα τα φώτα ήταν κλειστά. Ήμουν θυμωμένη μαζί της γιατί δεν έμεινε στο σπίτι μου και δεν φρόντισε τη Λόλα. Απλώς πήγε και συνέχισε μαζί του», πρόσθεσε.

Η δίκη συνεχίζεται.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top