Άγνωστο αντικείμενο και στη Ρουμανία - Σηκώθηκαν μαχητικά αεροσκάφη

Το μπαλόνι πετούσε σε υψόμετρο 11.000 μέτρων

Πληθαίνουν οι αναφορές για άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα - Οι απαντήσεις που έδωσε ο Λευκός Οίκος για το εάν συνδέονται με την ύπαρξη εξωγήινης ζωής / Βίντεο από κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Πληθαίνουν τα άλυτα μυστήρια στους ουρανούς. Αυτή τη φορά, ένα αντικείμενο που έμοιαζε με μετεωρολογικό μπαλόνι εντοπίστηκε στον εναέριο χώρο της Ρουμανίας.

ΗΠΑ: Τι είναι τελικά τα «UFO» που εμφανίστηκαν στον ουρανό;

Το σύστημα παρακολούθησης της ρουμανικής Πολεμικής Αεροπορίας εντόπισε ένα ιπτάμενο αντικείμενο που έμοιαζε με μετεωρολογικό μπαλόνι και πετούσε στον εναέριο χώρο της χώρας, ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας.

Δύο μαχητικά αεροσκάφη MiG 21 LanceR έφτασαν στην περιοχή, στη νοτιοανατολική Ρουμανία, 10 λεπτά μετά τον εντοπισμό του αντικειμένου αλλά δε μπορούσαν να επιβεβαιώσουν την παρουσία του «εναέριου στόχου» εκεί.

Σύμφωνα με το υπουργείο, το μπαλόνι πετούσε σε υψόμετρο 11.000 μέτρων.

ΗΠΑ: «Φουντώνουν» τα σενάρια για UFO - Τι δήλωσε Αμερικανός στρατηγός

Κατάρριψη αντικειμένων αγνώστου προελεύσεως σε ΗΠΑ και Καναδά - «Καμία ένδειξη εξωγήινης δραστηριότητας»

Χθες, ο Λευκός Οίκος διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει καμία ένδειξη εξωγήινης δραστηριότητας που να σχετίζεται με τις πρόσφατες καταρρίψεις αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενων αντικειμένων στον εναέριο χώρο της Βόρειας Αμερικής.

«Ξέρω ότι τέθηκαν ερωτήματα και υπήρξαν ανησυχίες για αυτό, αλλά δεν υπήρξε καμία ένδειξη εξωγήινων ή εξωγήινης δραστηριότητας», είπε η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Καρίν Ζαν-Πιερ. 

Την Κυριακή, ένας Αμερικανός στρατηγός είπε ότι δεν μπορεί να αποκλείσει ακόμη την πιθανότητα εξωγήινων ή οποιασδήποτε άλλης εξήγησης για τα μπαλόνια αυτά.

UFO: Καταρρίφθηκαν αντικείμενα αγνώστου προελεύσεως σε Αλάσκα και Καναδά

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top