Σεισμός: «Η θεία μου έτρωγε πέτρες στα χαλάσματα. Ευχαριστώ Ελλάδα»

Συγκλονίζει η περιγραφή Τουρκάλας για τα όσα συμβαίνουν στην Τουρκία

Η Ελίφ Ναρίν αγωνιά για τους φίλους και τους συγγενείς της, που βρίσκονται εγκλωβισμένοι κάτω από τόνους ερειπίων στην Τουρκία. Οι περιγραφές της είναι γροθιά στο στομάχι για τον εφιάλτη που βιώνουν οι γείτονές μας μετά από τον φονικό σεισμό των 7,8 Ρίχτερ. 

Η γυναίκα, μιλώντας στο Mega είπε πως ο σεισμός ισοπέδωσε την Αντιόχεια, όπου ε κατοντάδες κτίρια κατέρρευσαν και πολλοί είναι οι εγκλωβισμένοι στα χαλάσματα.

Σεισμός Τουρκία: Η συγκλονιστική διάσωση της μικρής Ελένης μετά από 68 ώρες

«Δυστυχώς η Αντιόχεια εξαφανίστηκε εντελώς. Συγγενείς και φίλοι είναι εγκλωβισμένοι στα συντρίμμια, λιποθυμούν και τρώνε πέτρες. Η θεία μου ενώ ήταν εγκλωβισμένη στα συντρίμμια λιποθύμησε πέντε φορές από τον πόνο κι έτρωγε πέτρες. Ο ξάδελφος μου με την σύζυγο του είναι ακόμη κάτω από τα συντρίμμια», είπε.

Σεισμός: «Ευχαριστώ» στα ελληνικά είπε η Αϊρίν στους διασώστες της ΕΜΑΚ

Η ίδια βοηθά μέσω εθελοντικής δράσης, προσφέροντας φαγητό και ρούχα στους πληγέντες. 

«Μου έχει κάνει εντύπωση ότι δεν παίρνουν περισσότερο από όσο έχουν ανάγκη. Όσο πεινασμένοι κι αν είναι μου λένε να τους δώσω λίγο και να δώσω και σε άλλους που έχουν ανάγκη. Πάντα λένε ευχαριστώ», δήλωσε.

Σεισμός Τουρκία: Καρέ καρέ η διάσωση της Αϊρίν από τους διασώστες της ΕΜΑΚ

Δεν παρέλειψε τέλος να ευχαριστήσει την Ελλάδα και τους Έλληνες διασώστες για τη βοήθεια που προσφέρουν στον τουρκικό λαό. 

«Ευχαριστώ την Ελλάδα που μας βοήθησε. Ήταν μία κίνηση ενσυναίσθησης και πολύ συγκινητική για εμάς», είπε. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top