Χουλουσί Ακάρ: «Η Ελλάδα “πνίγεται” στα σκάνδαλα και τα βάζει μαζί μας»

Νέα πρόκληση από τον Τούρκο υπουργό Άμυνας

Προκλητικές δηλώσεις εναντίον της Ελλάδας έκανε και την Κυριακή ο Χουλουσί Ακάρ με αφορμή την επέκταση των ελληνικών χωρικών υδάτων κατά 12 μίλια - Μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων

Με αμείωτη ένταση συνεχίζει την προκλητική ρητορική εναντίον της Ελλάδας η Τουρκία. Ο υπουργός Άμυνας της γείτονος, Χουλουσί Ακάρ επέστρεψε δριμύτερος και σήμερα, κατηγορώντας τη χώρα μας ότι αυξάνει την ένταση με την Τουρκία γιατί θέλει να… «καλύψει σκάνδαλα».

Ακάρ: «Λάθος οι υπολογισμοί της Ελλάδας για το Καστελόριζο»

Σε νέες του δηλώσεις, κατά την επίσκεψή του στο πλοίο αμφίβιων επιχειρήσεων TCG Anadolu, κατηγόρησε την Ελλάδα ότι… «πνίγεται» στα σκάνδαλα και για να τα καλύψει, τα βάζει με την Τουρκία! 

Ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας έκανε έμμεση αναφορά στα δημοσιεύματα παρακολούθησης του αρχηγού ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνου Φλώρου, μιλώντας για υποκλοπές, αλλά και στην υπόθεση Καϊλή, κάνοντας αναφορά σε διαφθορά. 

Με πόλεμο απειλεί την Ελλάδα και ο Τούρκος υπουργός Άμυνας

«Υπάρχουν πολλά σκάνδαλα στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή. Υπάρχει το σκάνδαλο υποκλοπών, το μεταναστευτικό σκάνδαλο, διαφθορά. Υπάρχουν επίσης αποτυχίες στην ανατολική Μεσόγειο που η ελληνική γνώμη το έχει προσέξει. Για να τα καλύψουν όλα αυτά, ελπίζουν να αυξήσουν την ένταση με την Τουρκία», είπε ο Χουλουσί Ακάρ. 

Η δήλωσή του δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό του υπουργείου Άμυνας της Τουρκίας στο Twitter, συνοδευόμενη από πλάνα του νέου πλοίου. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top