Βρετανία: Ισόβια για τον άντρα που σκότωσε μάνα και τρία παιδιά

Ομολόγησε ότι σκότωσε την σύντροφό του και βίασε την 11χρονη κόρη της

αστυνομία

Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε ο Damien Bendall που είχε σοκάρει ολόκληρη την Βρετανία με την τετραπλή δολοφονία που είχε διαπράξει το 2021.

Λονδίνο: Συγκλονίζει η υπόθεση απαγωγής και δολοφονίας της 33χρονης Σάρα

Ο Bendall είχε δολοφονήσει την έγκυο σύντροφό του, τα δύο παιδιά της και την φίλη ενός εκ των παιδιών, με σφυρί στο σπίτι της συντρόφου του στην περιοχή Derbyshire του Λονδίνου.

Ο ίδιος ομολόγησε ότι δολοφόνησε την Terri Harris, 35 ετών, τον γιο της John Bennett, 13, την κόρη της Lacey Bennett, 11, και την 11χρονη φίλη της κόρης της Lacey, Connie Gent. Ο ίδιος δήλωσε ένοχος και για τον βιασμό της Lacey.

Ο Bendall, 32 ετών, παραδέχθηκε όλες τις κατηγορίες ενώπιον των δικαστών και καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη. Η Terri Harris και τα παιδιά βρέθηκαν νεκροί σε μια μονοκατοικία στο Chandos Crescent, στο Killamarsh, στις 19 Σεπτεμβρίου.

Ο κατηγορούμενος τους επιτέθηκε χρησιμοποιώντας ένα σφυρί το οποίο χρησιμοποίησε για να τους χτυπήσει στο κεφάλι και στο πάνω μέρος του σώματος.Ο Bendall και η Harris είχαν σχέση και γνωρίστηκαν σε μια εφαρμογή γνωριμιών μετά τον χώρισμο της με τον πατέρα των παιδιών της.

Η αστυνομία έφτασε στο σκηνικό της φρίκης, στο σπίτι όπου είχε διαπραχθεί το αποτρόπαιο έγκλημα το πρωί της 19ης Σεπτεμβρίου, αφού ειδοποιήθηκε από τη μητέρα του δράστη, καθώς της είπε ότι είχε μαχαιρώσει τον εαυτό του.

Όταν έφτασε η αστυνομία ο Bendall δήλωσε ότι «δολοφόνησα τέσσερα άτομα» και «δεν θα επιστρέψω στη φυλακή».Η αστυνομία αρχικά δεν τον πίστεψε αλλά ένας αστυνομικός βρήκε και τα τέσσερα πτώματα όταν μπήκε μέσα στο σπίτι.Βρήκε πρώτα τον 13χρονο John, ξαπλωμένο γυμνό στο πάτωμα του μπάνιου, καθώς ετοιμαζόταν να κάνει μπάνιο.

Λονδίνο: Άγρια δολοφονία 28χρονης δασκάλας πέντε λεπτά από το σπίτι της

Στη συνέχεια βρήκε την Harris και την κόρη της στην κρεβατοκάμαρα. Τα ιατροδικαστικά ευρήματα δείχνουν ότι ο Bendall επιτέθηκε και βίασε τη Lacey στον κάτω όροφο πριν τη μεταφέρει στον επάνω όροφο, όπου τη βίασε ξανά.Η Connie, η οποία ετοιμαζόταν με τη Lacey για ύπνο εκείνο το βράδυ, βρέθηκε νεκρή σε μια άλλη κρεβατοκάμαρα.

Η κατάθεση του δράστη

Όπως ο ίδιος είπε στους αστυνομικούς μετά την σύλληψη του «Χρησιμοποίησα ένα σφυρί. Δεν κατάλαβα τι έκανα μέχρι που μπήκα στο δωμάτιό μου και είδα την σύντροφο μου».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top