Λονδίνο: Άγρια δολοφονία 28χρονης δασκάλας πέντε λεπτά από το σπίτι της

Ο θάνατος της Sabina Nessa «πάγωσε» τους Βρετανούς

Sabina Nessa

Την ώρα που στη χώρα μας θρηνούμε το ενδέκατο θύμα γυναικοκτονίας τους τελευταίους εννέα μήνες, μια αντίστοιχη δολοφονία έρχεται σήμερα από τη Μεγάλη Βρετανία. Πρόκειται για τη δασκάλα Sabina Nessa, που δολοφονήθηκε από έναν άγνωστο στο Λονδίνο.

Όπως αναφέρουν πηγές της αστυνομίας, η κοπέλα δολοφονήθηκε την Παρασκευή το απόγευμα, την ώρα που περπατούσε μια απόσταση περίπου πέντε λεπτών από το σπίτι της, προκειμένου να συναντήσει έναν φίλο της σε παμπ. Η αστυνομία θεωρεί ότι κάποιος άγνωστος σκότωσε την 28χρονη πριν εγκαταλείψει το άψυχο σώμα της στο πάρκο Cator. Η σορός της εντοπίστηκε μέσα στο πάρκο την επόμενη ημέρα, κρυμμένη κάτω από ένα σωρό φύλλα.

Ένας άνδρας γύρω στα 40 συνελήφθη ως ύποπτος για φόνο, λίγες ώρες αφότου το σώμα της βρέθηκε από έναν περαστικό, όμως αφέθηκε ελεύθερος. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη συνεχίζονται και η αστυνομία προσπαθεί να συλλέξει περισσότερα στοιχεία.

Η αποτρόπαια αυτή δολοφονία έρχεται εν μέσω αυξημένων φόβων για την ασφάλεια των γυναικών που περπατούν σπίτι τους στους βρετανικούς δρόμους και έξι μήνες μετά την τρομακτική δολοφονία της 33χρονης Σάρα Έβεραρντ.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top