Αϊντάχο: Σαδιστής ο δολοφόνος που κατακρεούργησε τέσσερις φοιτητές

Οι αρχές εκτιμούν ότι ο δράστης ήταν γνωστός των θυμάτων

Κάμερα ασφαλείας είχε καταγράψει δύο από τα τέσσερα θύματα - Βίντεο από AP 

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την άγρια δολοφονία των τεσσάρων φοιτητών του Πανεπιστημίου του Αϊντάχο, με τις αρχές ακόμα να μην έχουν καταλήξει σε κάποιον ύποπτο. 

Το έγκλημα σημειώθηκε τον περασμένο μήνα. Οι τέσσερις φοιτητές, τρεις γυναίκες κι ο σύντροφος της μίας εξ αυτών, βρέθηκαν δολοφονημένοι στο σπίτι, όπου έμεναν και το οποίο απέχει μόλις 15 λεπτά από το πανεπιστήμιο. 

Οι τέσσερις φοιτητές βρέθηκαν κατακρεουργημένοι μέσα στο σπίτι τους - Instagram

Οι τέσσερις φοιτητές βρέθηκαν κατακρεουργημένοι μέσα στο σπίτι τους - Instagram

Στο ίδιο σπίτι την ώρα του εγκλήματος βρίσκονταν άλλες δύο συμφοιτήτριές τους, οι οποίες κοιμόντουσαν στο ισόγειο και όπως είπαν στην αστυνομία δεν κατάλαβαν τίποτα. Μυστήριο αποτελεί επίσης το πού βρισκόταν ο σκύλος των κοριτσιών, ο οποίος δε γάβγισε καθόλου κατά τη διάρκεια της επίθεσης. 

Ο δολοφόνος εξακολουθεί να κυκλοφορεί ελεύθερος, έχοντας σπείρει τον τρόμο σε όλη τη φοιτητική κοινότητα. 

Αϊντάχο: Τα θύματα έφεραν μεγάλες χαρακιάς

Ο πατέρας μιας κοπέλας εκ των θυμάτων, χαρακτήρισε τον δολοφόνο «σαδιστή», καθώς, όπως είπε, τα θύματα είχαν «μεγάλες ανοιχτές χαρακιές».

Οι αρχές εκτιμούν πως ο δολοφόνος ήταν γνωστός των φοιτητών - Instagram

Οι αρχές εκτιμούν πως ο δολοφόνος ήταν γνωστός των φοιτητών - Instagram

Σύμφωνα με τον ίδιο, η ιατροδικαστής του αποκάλυψε τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες του εγκλήματος όταν συνομίλησαν. 

«Μου είπε: “Κύριε, δεν νομίζω ότι οι μαχαιριές είναι η σωστή λέξη, ήταν σαν δάκρυα, σαν να ήταν ένα δυνατό όπλο, όχι σαν μαχαίρι”» δήλωσε στο Fox News Digital ο Στίβεν Γκονκάλβες, ο οποίος έχασε την 21χρονη κόρη του Κέιλι. 

«Είπε ότι τα τραύματα ήταν μεγάλες ανοιχτές χαρακιές. Είπε ότι ήταν γρήγορο. Δεν ήταν τραύματα επιφανειακά, που θα μπορούσες να σηκωθείς και να πας να καλέσεις την αστυνομία. Ήταν βαθιές πληγές» συνέχισε, αναφέροντας ότι ο δράστης έκοψε το συκώτι και τους πνεύμονες της κόρης του. 

Η Ξάνα και ο σύντοφός της Ίθαν πάλεψαν με τον δολοφόνο τους - Instagram

Η Ξάνα και ο σύντοφός της Ίθαν πάλεψαν με τον δολοφόνο τους - Instagram

Η 21χρονη Κέιλι, βρήκε φρικτό θάνατο μαζί με την 21χρονη Μάντισον Μόγκεν, την 20χρονη Ξάνα Κέρνοντλ και τον 20χρονο Ίθαν Τσάπιν, τα ξημερώματα της 13ης Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με τον πατέρα της Κέιλι, ενώ η κόρη του ήταν στο κρεβάτι με τη Μόγκεν στο σπίτι τους, «τα τραύματά τους δεν ταίριαζαν καθόλου».

Η Κερνόντλ, η οποία βρισκόταν στο κρεβάτι σε άλλον όροφο του σπιτιού με τον σύντροφό της, τον Τσάπιν , όταν δολοφονήθηκαν, είχε αμυντικά τραύματα, κάτι που δείχνει ότι εκείνη και ο αγαπημένος της πάλεψαν με τον δολοφόνο τους για να καταφέρουν να ζήσουν.

Αϊντάχο: «Γνωστός των θυμάτων ο δολοφόνος»

Η αστυνομία δεν έχει ακόμη κατονομάσει κάποιον ύποπτο, ούτε έχει δώσει στη δημοσιότητα το προφίλ του δολοφόνου, αλλά έχει αποκαλύψει ότι τα θύματα μαχαιρώθηκαν μέχρι θανάτου. 

Τα θύματα είχαν βαθιές ανοιχτές χαρακιές στο σώμα τους, με τις αρχές να εκτιμούν ότι ο δράστης είναι σαδιστής - Instagram

Τα θύματα είχαν βαθιές ανοιχτές χαρακιές στο σώμα τους, με τις αρχές να εκτιμούν ότι ο δράστης είναι σαδιστής - Instagram

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, που έχουν αναλάβει τις έρευνες, η επίθεση ήταν «στοχευμένη», χωρίς όμως να δίνουν περαιτέρω εξηγήσεις.

 Ο πατέρας της Κέιλι δήλωσε εξοργισμένος με το γεγονός ότι οι αρχές δεν έχουν δώσει περισσότερες πληροφορίες στους πολίτες. 

«Είμαι εξοργισμένος. Δεν έχουν πει καν εάν πρόκειται για άνδρα ή γυναίκα, γιατί θα έπρεπε να το γνωρίζουν από την ποσότητα της δύναμης που χρειάστηκε για να προκληθούν οι τραυματισμοί. Είναι απλά δειλοί. Υπάρχουν κορίτσια που κυκλοφορούν στον δρόμο αυτή τη στιγμή και αξίζουν να γνωρίζουν», ξέσπασε ο πατέρας της 21χρονης. 

Οι αρχές δεν έχουν δώσει πολλά στοιχεία για τον δράστη, με αποτέλεσμα οι φοιτητές να είναι τρομοκρατημένοι - Instagram

Οι αρχές δεν έχουν δώσει πολλά στοιχεία για τον δράστη, με αποτέλεσμα οι φοιτητές να είναι τρομοκρατημένοι - Instagram

Η αστυνομία επέμεινε ότι δεν μπορεί να αποκαλύψει περισσότερες πληροφορίες προκειμένου να προστατεύσει την ακεραιότητα της έρευνας, αλλά αυτό έχει προκαλέσει πανικό στην περιοχή.

Αϊντάχο: Οι αστυνομικοί έβαλαν τα χέρια των θυμάτων σε σακούλες

Οι αστυνομικοί εκτιμούν πως ο δράστης ήταν γνωστός στα θύματα. 

Την ίδια ώρα, έγινε γνωστό πως οι αστυνομικοί, έβαλαν σε σακούλες τα χέρια των θυμάτων, καθώς πιστεύουν ότι μπορεί να περιέχουν στοιχεία, όπως δέρμα ή τρίχες κάτω από τα νύχια, που μπορεί να οδηγήσουν στην ταυτότητα του δράστη. 

Όπως δήλωσαν οι ιατροδικαστές στο Fox News Digital, τα θύματα μπορεί ακόμη και να έχουν αγγίξει το DNA των δραστών τους, αν είχαν σωματική επαφή κατά τη διάρκεια της επίθεσης.  Μόλις μπορέσουν να προσδιορίσουν εάν κάποιο από τα χέρια των θυμάτων είχε έστω και το παραμικρό ίχνος από το DNA των επιτιθέμενων, θα μπορέσουν να ψάξουν σε εθνικές και κρατικές βάσεις δεδομένων για να βρουν μια ταύτιση – αν και η διαδικασία αυτή θα μπορούσε να διαρκέσει εβδομάδες. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top