ΗΠΑ: Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τα παιδιά της - Νόμιζε ότι ήταν δαιμονισμένα

Τα έκρυψε στην μπανιέρα κάτω από βρεγμένα ρούχα

ΗΠΑ: Σκότωσε Τα Παιδιά Της - Νόμιζε Ότι Ήταν Δαιμονισμένα

Ανείπωτη τραγωδία στις ΗΠΑ. Μητέρα δολοφόνησε τους δύο γιους της, επειδή νόμιζε ότι είναι δαιμονισμένα. Τους κατακρεούργησε και τους «έθαψε» στην μπανιέρα, κάτω από βρεγμένα ρούχα.

Μια μητέρα από το Μπρονξ κατηγορείται για τη δολοφονία των δύο μικρών γιων της, ηλικίας 3 ετών και 11 μηνών.

Οι αρχές πιστεύουν ότι η 22χρονη Φλέμινγκ Ντιμόνε μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τους ανήλικους γιατί πίστευε ότι ήταν δαιμονισμένοι. «Έκανε ασυνήθιστες δηλώσεις για τον διάβολο», ανέφερε αστυνομική πηγή στην The Post.

Τα δύο παιδιά βρέθηκαν κατακρεουργημένα μέσα στη μπανιέρα του σπιτιού τους, με τραύματα από μαχαίρι σε λαιμό και κορμό. Οι σοροί τους ήταν καλυμμένες με ένα σωρό βρεγμένα ρούχα. 

Οι Αρχές έφτασαν στο σπίτι, μετά από καταγγελία γείτονα που φέρεται να άκουσε τη Φλέμινγκ να φωνάζει «Τι έκανα;». Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, βρήκαν τη μητέρα γυμνή και έτοιμη να βάλει φωτιά.

σκότωσε τους γιους της επειδή νόμιζε ότι ήταν δαιμονισμένοι

Η 22χρονη Φλέμινγκ Ντιμόνε δολοφόνησε τα παιδιά της, ηλικίας 3 ετών και 11 μηνών / Φωτογραφία Facebook

Ωστόσο, δεν ανακάλυψαν τα πτώματα παιδιών. Τα βρήκε μετά από ώρες ο πατέρας τους, ο οποίος τους κάλεσε σε κατάσταση πανικού.

Γείτονες και γνωστοί είπαν ότι η οικογένεια έμενε στην περιοχή τον τελευταίο χρόνο και ότι η Φλέμινγκ είχε εντοπιστεί να συμπεριφέρεται περίεργα και να κακομεταχειρίζεται τα παιδιά.

Η ανατριχιαστική ανάρτηση λίγο πριν τη δολοφονία

Η Φλέμινγκ λίγες ώρες πριν έγραφε σε ανάρτησή της στο Facebook: «Είναι μόνο ένας αληθινός Θεός και μετανοώ για όλες τις κακές πράξεις και την αρνητική επιρροή. Αφήνω όλα τα πράγματα που δε με εξυπηρετούν πια… Σε ευχαριστώ για το έλεός σου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται ότι η οικογένεια βρισκόταν υπό την παρακολούθηση της υπηρεσίας παιδικής μέριμνας μετά τη γέννηση του πρώτου παιδιού, καθώς η μητέρα θεωρούταν ακατάλληλη για τη φροντίδα του. Ωστόσο δεν έχει ξεκαθαριστεί ποια ήταν τα ευρήματα της έρευνας και εάν ελήφθη ποτέ κάποια ενέργεια.

Η Φλέμινγκ έχει συλληφθεί, αλλά βρίσκεται υπό ψυχιατρική αξιολόγηση και αναμένει κατηγορίες για τις φρικτές δολοφονίες των παιδιών της.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top