Αυστραλία: Ο αρραβωνιαστικός της τη βίαζε ενώ κοιμόταν - Το είδε σε βίντεο

Ανατριχιαστικές οι περιγραφές του θύματος

Αυστραλία: Ανακάλυψε βίντεο με τους βιασμούς της από τον αρραβωνιαστικό της

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις στις οποίες οδηγήθηκε μια γυναίκα, η οποία πίστευε ότι ο αρραβωνιαστικός της την απατούσε, αλλά τελικά ανακάλυψε βίντεο με βιασμούς με θύμα την ίδια και θύτη τον...αρραβωνιαστικό της, την ώρα που εκείνη κοιμόταν. 

Η είδηση έρχεται από τη Μελβούρνη της Αυστραλίας και είναι απίστευτα όσα δημοσιεύονται στην εφημερίδα Guardian σχετικά με την υπόθεση. 

Αποκλειστικό Κολωνός: Μάρτυρας -κλειδί «καίει» τον Μίχο για τον οίκο ανοχής

Σημειώνεται ότι η γυναίκα αναγνώρισε τον εαυτό της στα βίντεο από τα τατουάζ της. Όπως ανέφεραν οι εισαγγελείς είπαν στο δικαστήριο της κομητείας το θύμα ανακάλυψε 9 email που είχαν σταλεί μεταξύ των προσωπικών και των επαγγελματικών λογαριασμών email του συντρόφου της και στα οποία φαινόταν ξεκάθαρα να της επιτίθεται σεξουαλικά ενώ εκείνη κοιμόταν.

Κιβωτός του Κόσμου: Τρία πρόσωπα στο μικροσκόπιο των Αρχών

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο 34χρονος, με τον οποίο η άτυχη γυναίκα είχε σχέση πάνω από δύο χρόνια, παραδέχτηκε ότι τη βίασε 7 φορές και της επιτέθηκε σεξουαλικά 21 φορές χωρίς να το γνωρίζει η ίδια.

Αυστραλία: Χάκερς απειλούν να δημοσιοποιήσουν ιατρικά δεδομένα διασήμων

Η υπόθεση έχει πάρει πλέον το δρόμο των δικαστηρίων, ο άνδρας είναι κατηγορούμενος για βιασμό και σεξουαλική επίθεση και η προκαταρκτική εξέταση για τον κατηγορούμενο βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. 

Τι περιγράφει το θύμα

Ανατριχιαστικές είναι οι περιγραφές της γυναίκας, η οποία εξομολογήθηκε ότι ένιωθε πληγωμένη κι αηδιασμένη. «Δεν έχω ιδέα πώς θα πρέπει να εμπιστευτώ ξανά κάποιον σε μια στενή σχέση στο μέλλον», είπε. Το θύμα, μάλιστα, είχε συνάψει στενούς δεσμούς με την οικογένεια του δράστη και εξέφρασε τη λύπη της που έχασε τις επαφές μαζί τους.

Κιβωτός του Κόσμου: «Ο πατήρ Αντώνιος έβαζε το χέρι του μέσα στο μαγιό μου»

Χαρακτηριστικό είναι ότι κάποια από τα βίντεο που ανακάλυψε η γυναίκα ήταν διάρκειας λίγων δευτερολέπτων, ενώ ένα είχε διάρκεια 12 λεπτά. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top