«Ο πατέρας μου ήταν ένας αδίστακτος serial killer. Σκότωσε 70 γυναίκες»

«Μας έβαζε να θάβουμε τα πτώματα», λέει η κόρη του

ΗΠΑ: Γυναίκα Λέει Ότι Ο Πατέρας Της Ήταν Serial Killer

Μια γυναίκα στις ΗΠΑ ισχυρίζεται ότι ο πατέρας της είναι ένας από τους μεγαλύτερους serial killer και ότι έχει σκοτώσει πάνω από 70 γυναίκες. Μάλιστα, υποστηρίζει ότι εξανάγκαζε την ίδια και τα αδέλφια της να τον βοηθούν στην εξαφάνιση των πτωμάτων!

Συναγερμός σήμανε στην Αϊόβα, όταν μια γυναίκα κατήγγειλε στις Αρχές ότι ο πατέρας της που έχει «φύγει» από τη ζωή ήταν ένας από τους μεγαλύτερους κατά συρροή δολοφόνους στην Αμερική.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα φέρεται να έχει καταθέσει η κόρη του, ο πατέρας της ονόματι Ντόναλντ Ντιν Στούντι δολοφονούσε πέντε ή έξι γυναίκες τον χρόνο για αρκετές δεκαετίες και τις έθαβε μέσα και γύρω από ένα εγκαταλελειμμένο πηγάδι στην ιδιοκτησία του κοντά στο Θέρμαν.

Το Θέρμαν είναι μια μικρή πόλη κοντά στην πολιτειακή γραμμή Ιόβα - Νεμπράσκα. Το ακίνητό του απέχει περίπου 40 μίλια από την Ομάχα της Νεμπράσκα.

ΗΠΑ - κατά συρροή δολοφόνος

Ο Ντόναλντ Ντιν Στούντι φέρεται να δολοφόνησε περίπου 70 γυναίκες, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται η κόρη του / Φωτογραφία Twitter

Στις 21 Οκτωβρίου, δύο σκυλιά της αστυνομίας που πήγαν στο σημείο υπέδειξαν την πιθανή ύπαρξη υπολειμμάτων σε αποσύνθεση κοντά στο πηγάδι. Σύμφωνα με τον Σερίφη, δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι αυτά που ισχυρίζεται η συγκεκριμένη γυναίκα ισχύουν.

Ωστόσο, ζητήθηκε βοήθεια από το Τμήμα Εγκληματικών Ερευνών (DCI) της Αϊόβα.

ΗΠΑ: «Ισχυρίζεται ότι ο πατέρας της σκότωσε 70 γυναίκες»

Η Λούσι Στούντι ισχυρίζεται ότι ο πατέρας της δολοφόνησε περίπου 70 γυναίκες - κυρίως ιερόδουλες και δραπέτες φυλακών - και ότι τις έθαψε στην αγροτική έκταση πέντε στρεμμάτων της οικογένειας.

Υποστηρίζει ότι τα πτώματα είχαν ταφεί μέσα και γύρω από το παλιό πηγάδι στη δασώδη περιοχή που αργότερα ταυτοποιήθηκε. Οι ερευνητές του Σερίφη αφιέρωσαν μεγάλο μέρος του περασμένου έτους προσπαθώντας να βρουν το πηγάδι και να λάβουν άδεια από τους σημερινούς ιδιοκτήτες του ακινήτου και των γειτονικών ακινήτων για να πραγματοποιήσουν έρευνες.

Σύμφωνα με τον Σερίφη, το πηγάδι είχε βάθος 90 πόδια από τότε που γέμισε και η ανασκαφή του θα αποτελούσε ένα σημαντικό εγχείρημα. 

Ακόμα, θεωρεί ότι είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι τόσες γυναίκες εξαφανίστηκαν από την περιοχή χωρίς να γίνει αντιληπτό. Θα μπορούσε να είναι πιθανό βέβαια εάν οι συγκεκριμένες γυναίκες ήταν από άλλες πόλεις.

«Η εύρεση των σορών και η αναγνώριση των λειψάνων θα είναι μια περίπλοκη διαδικασία. Όμως θα κάνω ό,τι μπορώ για να ειδοποιήσω τουλάχιστον τους πλησιέστερους συγγενείς», υπογράμμισε.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τα επίσημα αρχεία, Ντόναλντ Ντιν είχε ιστορικό συλλήψεων.

Για την ιστορία, οι πιο παραγωγικοί γνωστοί κατά συρροή δολοφόνοι που έχουν καταγραφεί στις ΗΠΑ είναι ο Σάμιουελ Λιτλ, ο οποίος δολοφόνησε 60 γυναίκες σε όλη τη χώρα και ο «Green River Killer» Γκάρι Ρίντγουέι, ο οποίος ομολόγησε 60 φόνους όταν συνελήφθη το 2001 και φέρεται να σκότωσε περισσότερες από 70 γυναίκες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top