Ξυπνά ο «εφιάλτης» της Νταϊάνα για τους πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι

Θα περπατήσουν μαζί, όπως στην κηδεία της μητέρας τους

Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός της βασίλισσας Ελισάβετ μέχρι τη Δευτέρα που θα κηδευτεί / Βίντεο Star

Οι πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι θα περπατήσουν μαζί πίσω από το φέρετρο της βασίλισσας Ελισάβετ σήμερα στην πομπή προς το Γουέστμινστερ, σε ένα στιγμιότυπο που φέρνει στη μνήμη τα όσα έζησαν τα δυο αδέρφια στην κηδεία της μητέρας τους, Νταϊάνα.

Βασίλισσα Ελισάβετ: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός της στο Μπάκιγχαμ

Ουίλιαμ και Χάρι, συνοδεύοντας τον βασιλιά Κάρολο στην πομπή, θα συνοδεύσουν τη σορό της βασίλισσας Ελισάβετ από τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ στην κεντρική αίθουσα του Γουεστμίνστερ, όπου η σορός θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα. 

Βασίλισσα Ελισάβετ: Γιατί η διαθήκη της θα φυλαχθεί για 90 χρόνια

Χθες, ο βασιλιάς Κάρολος, τα αδέλφια του, ο Ουίλιαμ, ο Χάρι και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας υποδέχθηκαν τη σορό, ενώ χιλιάδες Βρετανοί, περίμεναν υπομονετικά μέσα στη βροχή για να αποτίσουν φόρο τιμής στη βασίλισσα τους. 

Η σορός της βασίλισσα Ελισάβετ πέρασε τις πύλες του Μπάκιγχαμ χθες το βράδυ

Η σορός της βασίλισσας Ελισάβετ πέρασε χθες τις πύλες του Μπάκιγχαμ 

Μέγκαν Μαρκλ: Φορούσε μικρόφωνο στην κοινή εμφάνιση με Ουίλιαμ και Κέιτ;

Από σήμερα στις 19:00 ώρα Ελλάδος, η σορός της βασίλισσα Ελισάβετ θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στην αίθουσα του βρετανικού κοινοβουλίου, όπου οι Βρετανοί θα μπορούν να την αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά και να αποτίσουν φόρο τιμής. Το φέρετρο θα μεταφερθεί πάνω σε κιλλίβαντα, συνοδεία στρατιωτικού αγήματος.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η σημερινή πομπή πίσω από το φέρετρο της γιαγιάς τους, βασίλισσας Ελισάβετ, αναμένεται να επαναφέρει οδυνηρές αναμνήσεις για τον Oυίλιαμ και τον Χάρι, από τότε που, σε ηλικία 15 και 12 ετών αντίστοιχα, περπάτησαν πίσω από το φέρετρο της μητέρας τους, πριγκίπισσας Νταϊάνα, το 1997.

οδυνηρές αναμνήσεις για τον Γουίλιαμ και τον Χάρι

Οδυνηρές αναμνήσεις από την κηδεία της μητέρας τους το 1997, αναμένεται να ξυπνήσουν για τον Γουίλιαμ και τον Χάρι  / AP

Περισσότερο από ένα εκατομμύριο άνθρωποι αναμένεται να περιμένουν καρτερικά στην ουρά στο κέντρο του Λονδίνου για έως και 35 ώρες για να αποτίσουν τιμή στη σορό της Ελισάβετ - αλλά οι ειδικοί πιστεύουν ότι μόνο 400.000 θα τα καταφέρουν, πράγμα που σημαίνει ότι 600.000 άνθρωποι θα μείνουν απογοητευμένοι.

Οδυνηρές αναμνήσεις από την κηδεία της μητέρας τους Νταϊάνα, αναμένεται να ξυπνήσουν για τον Γουίλιαμ και τον Χάρι

Σκληρές στιγμές έζησαν τα δυο αδέλφια το 1997 με την τραγική απώλεια της μητέρας τους / AP

Τα τρία αδέρφια του βασιλιά Καρόλου, η πριγκίπισσα Άννα, ο πρίγκιπας Άντριου και ο πρίγκιπας Εδουάρδος, θα περπατήσουν επίσης στην πομπή.

Οι πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι θα περπατήσουν μαζί

Συντετριμμένος ο πρωτότοκος γιος της Νταϊάνα, Ουίλιαμ στην κηδεία της μητέρας του / AP

Η βασιλική σύζυγος Καμίλα και η Κέιτ, η πριγκίπισσα της Ουαλίας, θα ταξιδέψουν με αυτοκίνητο, όπως και η Σόφι, η κόμισσα του Ουέσεξ και η Mέγκαν Μαρκλ, Δούκισσα του Σάσεξ.

Όταν η βασίλισσα Ελισάβετ έσκυψε το κεφάλι στην Νταϊάνα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top