Viral Βελγίδα με το απόλυτο «κόλπο» για να γλιτώνετε λεφτά στις πτήσεις

Το μυστικό κρύβεται σε μια... μαξιλαροθήκη

Βέλγιο πτήσεις

Viral έγινε μια γυναίκα από το Βέλγιο με βίντεο που ανέβασε στο TikTok, στο οποίο αποκαλύπτει πώς μπορεί κάποιος να μειώσει το κόστος των αποσκευών όταν ταξιδεύει με αεροπλάνο. Το μυστικό κρύβεται σε μια...μαξιλαροθήκη.

Ιταλία: Viral στο Τικ Τοκ η 22χρονη που της πρότειναν δουλειά με 280 ευρώ

Η Βελγίδα Τέντι Ιβάνοβα, ισχυρίζεται ότι κάποιος μπορεί να γλιτώσει τις χρεώσεις για επιπλέον βαλίτσες πακετάροντας τα πράγματα σε... μια μαξιλαροθήκη.

Το σχετικό βίντεο που ανέβασε στο TikTok, έχει συγκεντρώσει μάλιστα μέχρι τώρα πάνω από 41,5 εκατ. προβολές.

 

@itisivanovaa 🤫🫣 #vacation #family #viral #croatia #pourtoi #fyp #fypシ #fy #nobodysgonnaknow #crocs #jbl ♬ THEY ARE GONNA KNOW - Heliqs

 

Θρίλερ στον αέρα: Πιλότος λιποθύμησε κατά τη διάρκεια πτήσης

«Οι γονείς μου δεν πληρώνουν ποτέ για επιπλέον αποσκευές, ταξιδεύουμε πάντα μόνο με χειραποσκευές», είπε η 21χρονη.

«Μου αρέσει να φοράω πολλά ρούχα στις διακοπές, οπότε το να προσπαθώ να χωρέσω τα πάντα σε μια μίνι βαλίτσα ήταν πάντα ένας εφιάλτης», συνέχισε η ίδια.

Αρχιεπίσκοπος Κρήτης: Viral στο Tik Tok με την επική ατάκα του

Στο βίντεο που ανέβασε στο TikTok, η Τέντι δείχνει πώς γεμίζει ένα μαξιλάρι –το οποίο συχνά δεν υπολογίζεται ως μέρος της χειραποσκευής– με τα ρούχα της και άλλα μαλακά αντικείμενα και στη συνέχεια να το παίρνει μαζί της στο αεροδρόμιο. Στη συνέχεια, στο ξενοδοχείο της... απλά αδειάζει τα ρούχα που είχε πακετάρει.

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ενθουσιάστηκαν από το κόλπο της, και το βίντεο έχει συγκεντρώσει πάνω από 4,5 εκατομμύρια likes και 13.400 σχόλια.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top