Ιταλία: Viral στο Τικ Τοκ η 22χρονη που της πρότειναν δουλειά με 280 ευρώ

Η ιδιοκτήτρια του καταστήματος της ζήτησε να εργάζεται 10 ώρες την ημέρα

Φραντσέσκα

Viral έχει γίνει μια 22χρονη κοπέλα στην Ιταλία η οποία ανήρτησε βίντεο στο Τικ Τοκ και αποκαλύπτει την πρόταση που της έγινε για να εργαστεί ως πωλήτρια πλήρους απασχόλησης σε κατάστημα με μισθό 280 ευρώ τον μήνα. 

«Αν δεν πήγες Καστοριά δεν πήγες διακοπές» - Viral το βίντεο των ξενοδόχων

Η Φραντσέσκα είναι 22 χρονών και ζει στη Νάπολι. Όπως αποκάλυψε η ίδια στο διαδίκτυο, η ιδιοκτήτρια του καταστήματος της ζήτησε να εργάζεται περίπου 10 ώρες την ημέρα και το Σάββατο να έχει συνεχές ωράριο, με 280 ευρώ το μήνα.

Όταν η κοπέλα αρνήθηκε την εργασία, η ιδιοκτήτρια του καταστήματος είπε «είναι αλήθεια, τελικά, ότι οι σημερινοί νέοι δεν έχουν όρεξη για δουλειά».

Η απάντηση της Φραντσέσκα ήταν αποστομωτική: «Δεν είναι έτσι, είστε εσείς που θέλετε να δουλέψουμε κερδίζοντας μόλις 70 ευρώ την εβδομάδα. Δεν νομίζω ότι εσείς θα το κάνατε ποτέ, ούτε ότι θα στέλνατε τα παιδιά σας σε μια τέτοια δουλειά, διότι με το ποσό αυτό δεν καλύπτεις ούτε τα βασικά σου έξοδα», υπογράμμισε η 22χρονη.

Αρχιεπίσκοπος Κρήτης: Viral στο Tik Tok με την επική ατάκα του

Όπως είναι φυσικό το βίντεο και η απάντηση της προβάλλεται σε όλα τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης και θέτει πάλι το μεγάλο θέμα της αξιοπρεπώς αμειβόμενης απασχόλησης των νέων, και όχι μόνο.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top