Vegan ακτιβίστρια διαμαρτυρήθηκε «ματωμένη» σε κατάστημα γνωστού οίκου

«Εάν δεν είστε vegan, είστε κακοποιητές ζώων»

vegan ακτιβίστρια

Η vegan ακτιβίστρια Τας Πίτερσον αποφάσισε να γιορτάσει την επέτειο της «πιο ισχυρής διαμαρτυρίας της» πετώντας ξανά τα ρούχα της και καλύπτοντας το σώμα της με κόκκινη μπογιά σε κατάστημα της Louis Vuitton.

Έρευνα: Πότε περπάτησε στα δύο πόδια ο αρχαιότερος πρόγονος του ανθρώπου;

Η 28χρονη άφησε άφωνους τους πελάτες του πολυτελούς καταστήματος στη Μελβούρνη το περασμένο Σάββατο με την εμφάνισή της, η οποία φορώντας μόνο ένα κόκκινο εσώρουχο και γεμάτη μπογιά στο χρώμα του αίματος, περπατούσε μέσα στο μαγαζί, με ένα μπουκάλι στο χέρι χύνοντας κόκκινο χρώμα στο πολυτελή κατάστημα.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tash Peterson (@vganbooty)

 

«Η Louis Vuitton δολοφονεί αγελάδες, πρόβατα, κατσίκες, κροκόδειλους, φίδια, αλεπούδες, μινκ, πάπιες και χήνες. Σκοτώνει μικρά αρνάκια και μετατρέπει το δέρμα τους σε τζάκετ. Η Louis Vuitton έχει βάψει με αίμα τα χέρια της. Το ίδιο ισχύει και για εσάς εάν δεν είστε vegan. Οι βιομηχανίες που χρησιμοποιούν γούνα, δέρμα, μαλλί, πούπουλα και μετάξι κακοποιούν, βασανίζουν και δολοφονούν ζώα», είπε η 28χρονη στο κοινό που την κοιτούσε άφωνο. «Εάν δεν είστε vegan, είστε κακοποιητές ζώων» τόνισε.

Ρεκόρ Γκίνες από 17χρονο πιλότο: Έκανε μόνος του τον γύρο του κόσμου!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tash Peterson (@vganbooty)

 

Το προσωπικό ασφαλείας του καταστήματος προσέγγισε την ακτιβίστρια και της ζήτησε να φύγει. Πριν από τη διαμαρτυρία της, που ήταν ουσιαστικά αντιγραφή εκείνης που είχε πραγματοποιήσει σε κατάστημα της Louis Vuitton στο Περθ πριν από έναν χρόνο, η νεαρή γυναίκα μοιράστηκε στο Instagram, την «πρωτοβουλία της».

Φιλιππίνες: Τουλάχιστον τρεις νεκροί από τον τροπικό κυκλώνα Μα-ον

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tash Peterson (@vganbooty)

 

«Θα μεταμφιεστώ για να πραγματοποιήσω μια διαμαρτυρία σήμερα μέσα σε κατάστημα της Louis Vuitton, με αφορμή την επέτειο από την πρώτη μου παρέμβαση σε μαγαζί της Louis Vuitton ακριβώς πριν ένα χρόνο… που ήταν μακράν η πιο δυνατή διαμαρτυρία μου μέχρι σήμερα. Έχω πολύ άγχος αλλά θα είναι και γ@μ@ τις ισχυρές διαμαρτυρίες», έγραψε η ακτιβίστρια στα social media της με hashtag #tellthemthetruth.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top