Μπόρις Τζόνσον: Συνεχίζει τις διακοπές του στην Κάρυστο

Απόλαυσε ελληνικές νοστιμιές σε ταβέρνα της περιοχής

Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Κάρυστο συνεχίζει τις καλοκαιρινές διακοπές του ο πρώην πρωθυπουργός της Μ. Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον

Μπορεί στην πατρίδα του, να έχει ξεκινήσει η… μετακόμισή του από την Downing Street και η κούρσα της διαδοχής του να φτάνει στο τέρμα, εκείνος όμως δε δείχνει ιδιαίτερα αγχωμένος. 

Φωτογραφίες που δημοσιεύει η Daily Mail φαίνεται ο Μπόρις Τζόνσον σε ελληνική ταβέρνα, με ένα t-shirt και το χαρακτηριστικό ατημέλητο κούρεμά του να απολαμβάνει ελληνικές παραδοσιακές γεύσεις δίπλα στη θάλασσα. 

O Μπόρις Τζόνσον ψωνίζει σε σούπερ μάρκετ στη Νέα Μάκρη

Όπως αναφέρει το eviathema.gr ο Μπόρις Τζόνσον κυκλοφορεί με την προσωπική του φρουρά, ενώ στην περιοχή ισχύουν δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. 

Η Sun Νέο δημοσίευσε  φωτογραφίες του Βρετανού πρωθυπουργού με την οικογένειά του σε έναν απομονωμένο όρμο στην Εύβοια.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων φαινόταν «χαλαρός» καθώς διάβαζε ένα βιβλίο, ενώ ο δίχρονος γιος του, Γουίλφ έκανε κουπί. Μαζί τους ήταν και η 34χρονη σύντροφός του, Κάρι Σίμοντς.

Πάντως στη Βρετανία υπάρχουν έντονες αντιδράσεις για τη στάση του Μπόρις Τζόνσον, την ώρα που η χώρα ουσιαστικά έχει μείνει ακέφαλη, εν μέσω πρωτοφανούς ξηρασίας, ακρίβειας και πολιτικής κρίσης. 

Ο πρώην Βρετανός πρωθυπουργός πριν λίγες μέρες βρισκόταν σε σούπερ μάρκετ στη Νέα Μάκρη κι έκανε τα ψώνια του, ενώ νωρίτερα μαζί με την οικογένειά του βρισκόταν στη Σλοβενία για ταξίδι του μέλιτος. 

Πάντως οι Συντηρητικοί επιμένουν ότι ο Τζόνσον εξακολουθεί να εργάζεται και ότι εάν προκύψουν έκτακτα ζητήματα που απαιτούν απόφαση σε επίπεδο πρωθυπουργού, θα αναλάβει δράση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top