Ισπανία: Άνδρας αποπειράθηκε να πνίξει τη σύντροφό του σε σιντριβάνι

Την έσωσαν δύο περαστικοί

Ο 52χρονος την ώρα που προσπαθεί να πνίξει τη σύντροφό του

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο από την Ισπανία, που δείχνει έναν άνδρα να προσπαθεί να πνίξει τη σύντροφό του σε ένα σιντριβάνι. 

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο 52χρονος, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, δροσιζόταν με την σύντροφό του στο σιντριβάνι, όταν ένας περαστικός προσφέρθηκε να τους βγάλει μια φωτογραφία. 

Όταν ο άνδρας του έδωσε το κινητό του, εκείνος το έκλεψε και τράπηκε σε φυγή. Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, ο άνδρας νόμισε ότι η σύντροφός του εμπλεκόταν στην κλοπή και προσπάθησε να την πνίξει στο σιντριβάνι. 

Στο βίντεο, που κατέγραψε περαστικός με το κινητό του τηλέφωνο, φαίνεται ο άνδρας, πιθανόν σε κατάσταση μέθης, να έχει αρπάξει τη γυναίκα από τα μαλλιά και να της πιέζει το κεφάλι στο νερό. 

Περαστικοί, αρχίζουν να του φωνάζουν να την αφήσει, εκείνος όμως αρχίζει να την πιέζει με μεγαλύτερη δύναμη. Τότε ένας άνδρας με κόκκινο μπλουζάκι βούτηξε στο σιντριβάνι και τον άρπαξε από τον λαιμό. 

Μετά από λίγο βούτηξε άλλος ένας για να τον βοηθήσει, ο οποίος άρχισε να γρονθοκοπεί τον 52χρονο, μέχρι που άφησε ελεύθερη τη γυναίκα. 

Στο σημείο έφτασε αμέσως ασθενοφόρο, ενώ αστυνομικοί συνέλαβαν τον 52χρονο για απόπειρα δολοφονίας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top