ΗΠΑ: Σοκαριστικό βίντεο - Δραματική διάσωση από τα σαγόνια καρχαρία

Πώς μια 16χρονη έσωσε λουόμενο από βέβαιο θάνατο

Τρόμος σε παραλία της Φλόριντα, όταν καρχαρίας επιτέθηκε σε λουόμενο. Ο άνδρας διεσώθη τελικά από μια νεαρή γυναίκα.To βίντεο της δραματικής διάσωσης κόβει την ανάσα. 

Καρχαρίας κατασπάραξε τουρίστρια- Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι λουόμενοι

Νέο βίντεο δείχνει την ηρωική στιγμή που ένα 16χρονο κορίτσι βοήθησε να σωθεί ένας άνδρας από το δάγκωμα ενός καρχαρία. Το Σάββατο το βράδυ η Χικς, όπως φαίνεται στο βίντεο, βοήθησε έναν άνδρα που είχε δεχθεί επίθεση από καρχαρία. Η μικρή έκανε σερφ δίπλα του και πήρε μέσα σε δευτερόλεπτά την απόφαση να τον βοηθήσει. 

Βυθίστηκε και κουνούσε τα χέριά του και φώναζε για βοήθεια.

καρχαρίας

«Από τη στιγμή που δεν ήταν κανείς άλλος δίπλα, έπρεπε να πάρω την απόφαση να πάω εκεί και πραγματικά ούτε που το σκέφτηκα. Πάλευε στο νερό και ούτε που θέλω να σκεφτώ τι θα συνέβαινε αν δεν πήγαινα», είπε η 16χρονη μετά την περιπέτεια που πέρασε.

Ο άνδρας που κινδύνευε να κατασπαραχθεί από τον καρχαρία πιάστηκε τελικά από τη σανίδα της και το νεαρό κορίτσι τον τράβηξε. «Ξεκολλούσε σάρκα από το πάνω μέρος έτσι πιστεύω ότι τον δάγκωσε από κάτω», είπε η μικρή.

Στη συνέχεια κι άλλοι ναυαγοσώστες έτρεξαν να μεταφέρουν τον τραυματία στην ξηρά και να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.  

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top