Ιβάνκα Τραμπ: Η άγνωστη μάχη του συζύγου της με τον καρκίνο

Τι αποκαλύπτει ο γαμπρός του Ντόναλντ Τραμπ στο βιβλίο του

Πλάνα από την κηδεία της Ιβάνα Τραμπ, όπου παρεβρέθηκε σύσσωμη η οικογένεια

Ο Τζάρεντ Κούσνερ, κορυφαίος σύμβουλος και γαμπρός του Αμερικανού πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, αποκαλύπτει σε βιβλίο με τα απομνημονεύματά του, που θα δημοσιευθεί τον επόμενο μήνα, πως είχε καρκίνο του θυρεοειδή το 2019, γεγονός που παρέμενε άγνωστο μέχρι τώρα. 

Σε αποσπάσματα του βιβλίου του που περιήλθαν σε γνώση του πρακτορείου ειδήσεων Reuters, ο Κούσνερ αναφέρει πως ο γιατρός του Λευκού Οίκου, Σον Κόνλι τον είχε πάρει παράμερα στο προεδρικό αεροσκάφος εν πτήσει προς το Τέξας για να του πει ότι τα αποτελέσματα των εξετάσεων, στις οποίες είχε υποβληθεί στο ιατρικό κέντρο Ουόλτερ Ριντ, έδειξαν ότι είχε καρκίνο. Του είπε μάλιστα ότι πρέπει να κανονίσουν ώστε να γίνει αμέσως το χειρουργείο.

Τζάρεντ Κούσνερ

Ο Τζάρεντ Κούσνερ

Ο Τζάρεντ Κούσνερ, σύζυγος της Ιβάνκας Τραμπ, κόρης του πρώην προέδρου, υποβλήθηκε στην χειρουργική επέμβαση πριν από τη γιορτή των Ευχαριστιών εκείνης της χρονιάς και κατάφερε να μην αποκαλυφθεί ούτε η διάγνωσή του, ούτε η θεραπεία του.

Την πληροφορία αποκάλυψε πρώτη η εφημερίδα New York Times, επικαλούμενη αποσπάσματα του βιβλίου του.

Τζάρεντ Κούσνερ Ιβάνκα Τραμπ

Ο Τζάρεντ Κούσνερ είναι παντρεμένος με την Ιβάνκα Τραμπ

Αν και ο Κούσνερ το αγνοούσε, ο Ντόναλντ Τραμπ ήταν ενήμερος για τη διάγνωση και την προγραμματισμένη επέμβαση. «Την ημέρα πριν από το χειρουργείο, ο Τραμπ με κάλεσε στο Οβάλ Γραφείο και ζήτησε από την ομάδα του να κλείσει την πόρτα. “Ανησυχείς για την επέμβαση;”, ρώτησε».

«Πώς το ξέρεις αυτό;», τον ρώτησε ο Κούσνερ.

«Είμαι ο πρόεδρος, ξέρω τα πάντα. Καταλαβαίνω ότι θέλεις να μη διαδοθεί. Κι εγώ προτιμώ να κρατάω πράγματα όπως αυτό για τον εαυτό μου. Μια χαρά θα τα πας. Μην ανησυχείς για τίποτα στη δουλειά. Τα έχουμε καλύψει όλα», του απάντησε ο τότε πρόεδρος των ΗΠΑ.

Ντόναλντ Τραμπ Τζάρεντ Κούσνερ

Ο Τζάρεντ Κούσνερ δεν ήθελε να αποκαλυφθεί τίποτα για την υγεία του, όμως ο Ντόναλντ Τραμπ ήταν ενήμερος

Μεγάλο μέρος του θυρεοειδούς του Κούσνερ αφαιρέθηκε στην χειρουργική επέμβαση, που έγινε εν μέσω εντατικών διαπραγματεύσεων με την Κίνα με αντικείμενο τη διμερή συμφωνία για το εμπόριο.

Το βιβλίο «Breaking History: A White House Memoir» που υπογράφει ο Τζάρεντ Κούσνερ θα κυκλοφορήσει την 23η Αυγούστου.

Τζάρεντ Κούσνερ και σύζυγος

Ο Τζάρεντ Κούσνερ αποκαλύπτει την περιπέτειά του με τον καρκίνο στο βιβλίο του που θα κυκλοφορήσει στις 23 Αυγούστου

Ο Κούσνερ, 41 ετών, υπήρξε ηγετικό μέλος της ομάδας που διαπραγματεύτηκε τη συμφωνία για την εξομάλυνση των σχέσεων του Ισραήλ και αραβικών κρατών το 2020. Πιστώθηκε επίσης το σχέδιο του προέδρου Τραμπ για το Μεσανατολικό, που δεν είχε συνέχεια. Σήμερα διευθύνει την εταιρεία επενδύσεων Affinity Partners.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top