Ρώσος μεγιστάνας σκότωσε με τσεκούρι σύζυγο και κόρη και αυτοκτόνησε

Ο άνδρας είχε διασυνδέσεις με ρωσικές εταιρείες φυσικού αερίου

Νεκρή η πιο διάσημη Ρωσίδα σκοπευτής - Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star (29/3)

Ρώσος πολυεκατομμυριούχος σκότωσε τη γυναίκα και την κόρη του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Το περιστατικό αυτό συνέβη μία ημέρα αφότου ένας άλλος Ρώσος πολυεκατομμυριούχος βρέθηκε νεκρός μαζί με τη σύζυγο και την κόρη του στο διαμέρισμά τους στη Μόσχα.

Ένας Ρώσος πολυεκατομμυριούχος σκότωσε τη γυναίκα και την κόρη του με τσεκούρι πριν αυτοκτονήσει στο πολυτελές σπίτι τους στην Ισπανία, σύμφωνα με δημοσιεύματα που επικαλείται η Daily Mail.

Ο 55χρονος Sergey Protosenya, ο οποίος είχε περιουσία άνω των 330 εκατομμυρίων λιρών, πιστεύεται ότι επέφερε θανάσιμα χτυπήματα στη γυναίκα και τη 18χρονη κόρη του, πριν απαγχονιστεί στην αυλή της βίλας του Lloret de Mar, στην ισπανική Costa Brava, στην Καταλονία. 

Ρώσος πολυεκατομμυριούχος νεκρός στην Ισπανία

Ο Ρώσος πολυεκατομμυριούχος βρέθηκε κρεμασμένος στη βίλα του στην Ισπανία. Μαχαιρωμένες εντοπίστηκαν η κόρη και η σύζυγός του

Η καταλανική αστυνομία ανέφερε στην Daily Telegraph ότι οι ερευνητές ερευνούν την υπόθεση και ότι ο Protosenya σκότωσε τη γυναίκα και την κόρη του με τσεκούρι και μαχαίρι, ενώ κοιμόντουσαν στα κρεβάτια τους. Στη συνέχεια κρεμάστηκε από τα κάγκελα έξω από τη βίλα.

Ωστόσο, σύμφωνα με την τοπική δημοσίευση El Punt Avui, τα στοιχεία δεν καταλήγουν ότι οι θάνατοι οφείλονται σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.

Ρώσος εκατομμυριούχος βρέθηκε πυροβολημένος μαζί με την οικογένειά του στη Μόσχα

Τα πτώματά τους βρέθηκαν την Τρίτη, μόλις μία ημέρα αφότου ένας άλλος Ρώσος πολυεκατομμυριούχος βρέθηκε νεκρός μαζί με τη σύζυγο και την κόρη του στο διαμέρισμά τους στη Μόσχα, σε μια άλλη φαινομενική αυτοκτονία με όπλο.

Δίπλα στο σώμα του πολυεκατομμυριούχου Vladislav Avayev, ήταν η σύζυγός του Yelena και η μικρότερη κόρη τους, Maria. Τα πτώματα - όλα με τραύματα από πυροβολισμό - βρέθηκαν από την αναστατωμένη ενήλικη κόρη του ζευγαριού, Anastasia, τη Δευτέρα.

Και στις δύο περιπτώσεις, οι άνδρες είχαν διασυνδέσεις με ρωσικές εταιρείες φυσικού αερίου - πολλές από τις οποίες έχουν αντιμετωπίσει κυρώσεις από τη Δύση, από τότε που ο Βλαντιμίρ Πούτιν ξεκίνησε την εισβολή του στην Ουκρανία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top