Η δραματική έκκληση της Ολένα Ζελένσκα: «Να φιλοξενήσουν τα παιδιά μας»

Η σύζυγος του Ουκρανού Προέδρου είναι «άναυδη» από τη σφαγή στη Μπούτσα

Η αποστολή του Star στη Μπούτσα Ουκρανίας όπου έγινε η φρικιαστική εξόντωση αμάχων από τους Ρώσους/ Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 

Η σύζυγος του Βολοντίμιρ Ζελένσκι μίλησε σήμερα για τη φρίκη που βίωσε ο άμαχος πληθυσμός στην Μπούτσα της Ουκρανίας, όπου σκοτώθηκαν περισσότερα από 150 παιδιά. 

Ουκρανία: Οι Ρώσοι χτύπησαν σιδηροδρομικό σταθμό - Τουλάχιστον 30 νεκροί

Η Ολένα Ζελένσκα δήλωσε πως έχει μείνει «άναυδη» από τις εικόνες που έρχονται στο φως: «Ήταν μια ωραία περιοχή, στην οποία ζούσαν νεαρά ζευγάρια με παιδιά. Η Ρωσία μιλά -κυνικά-για στημένη παράσταση: πόσο θα θέλαμε να ήταν αλήθεια».  

Ο Βολοντίμιρ και η Ολένα Ζελένσκι

«Τα δικαιώματα των παιδιών της Ουκρανίας παραβιάζονται από έναν εισβολέα ο οποίος βομβαρδίζει σχολεία, νοσοκομεία και πολυκατοικίες. Έχασαν ήδη την ζωή τους 250 παιδιά, και πάνω από τα μισά ανήλικα της χώρας μου, έχουν μετατραπεί σε πρόσφυγες» δήλωσε επίσης η πρώτη κυρία της Ουκρανίας. 

Ολένα Ζελένσκα: Σε καταφύγιο η πρώτη κυρία της Ουκρανίας και τα παιδιά της

Μάλιστα, η Ζελένσκα είπε πως η Ιταλία και το Βατικανό  φιλοξενούν περισσότερα από 150 παιδιά από τη χώρα της: «Καλώ όσους μπορούν να φιλοξενήσουν τα παιδιά μας. Στο μεταξύ, προσπαθούμε να οργανώσουμε και θερινούς τόπους διαμονής για παιδιά και περιμένουμε χρήσιμες προτάσεις» ολοκλήρωσε η σύζυγος του Ουκρανού προέδρου.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top