6 +1 παιδοκτονίες που σόκαραν την υφήλιο!

Όταν οι γονείς κάνουν το αδιανόητο και αφαιρούν τη ζωή των παιδιών τους

Τι είπε η μητέρα των τριών παιδιών από την Πάτρα, όταν είδε τους αστυνομικούς έξω από την πόρτα της - Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Η παιδοκτονία είναι ένα ειδεχθές και αδιανόητο έγκλημα. Με τη σύλληψη της μητέρας των παιδιών, Ρούλας Πισπιρίγκου, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας της 9χρονης Τζωρτζίνας, ας θυμηθούμε κάποιες υποθέσεις παιδοκτονιών που σόκαραν τον κόσμο.

Πάτρα: Μέσα σε 20 λεπτά πέθανε η Τζωρτζίνα - Το διαβιβαστικό της Ασφάλειας

Η Άντρεα Γέιτς έπνιξε τα πέντε μικρά παιδιά της, ένα προς ένα, σε μια μπανιέρα

Η Άντρεα Γέιτς έπνιξε τα πέντε της παιδιά στην μπανιέρα

Η γεννημένη στο Τέξας Άντρεα Γέιτς τον Ιούνιο του 2001 έπνιξε τα πέντε μικρά παιδιά της, ένα προς ένα, σε μια μπανιέρα, ενώ ο σύζυγός της ήταν στη δουλειά. Η Γέιτς , 37 ετών τότε, καταδικάστηκε σε δύο κατηγορίες για φόνο και σε ισόβια κάθειρξη. Η ετυμηγορία ανατράπηκε κατόπιν έφεσης και η Γέιτς το 2006 αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση. Την επόμενη ημέρα εισήχθη σε ψυχιατρική μονάδα, όπου παραμένει έως σήμερα.

 

Η Ντόρα Μπουενστρόνο μαχαίρωσε και σκότωσε τα τρία παιδιά της για να εκδικηθεί τον άνδρα της και καταδικάστηκε με τη θανατική ποινή

Η Ντόρα Μπουενστρόνο μαχαίρωσε τα τρία παιδιά της για να εκδικηθεί τον άνδρα της

Η Ντόρα Μπουενστρόνο καταδικάστηκε σε θάνατο επειδή μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τα τρία παιδιά της. Καταδικάστηκε για τη δολοφονία της Σουζάνα, 9 ετών, του Βιθέντε, 8 ετών, και της Ντέιντρα, 4 ετών, στις 27 Οκτωβρίου 1994. Και τα τρία παιδιά μαχαιρώθηκαν στον λαιμό.

Σχεδίασε τους φόνους για να βλάψει τον σύζυγό της, Άλεξ Μπουενστρόνο, και στη συνέχεια προσπάθησε να τον ενοχοποιήσει. Μετά την καταδίκη της, η Μπουενστρόνο επιτέθηκε στην αστυνομία του San Jacinto, όπου ζούσε, στους εισαγγελείς και στους ίδιους τους δικηγόρους της. Αρνήθηκε ότι σκότωσε τα παιδιά της και συνέχισε να κατηγορεί τον πρώην σύζυγό της. Καταδικάστηκε με τη θανατική ποινή.

Πάτρα: Μέσα σε 20 λεπτά πέθανε η Τζωρτζίνα - Το διαβιβαστικό της Ασφάλειας

Ο Κρίστοφερ Γουάτς, 33 ετών στραγγάλισε μέχρι θανάτου την 34χρονη έγκυο σύζυγό του λαι πέταξε τις δύο του κόρες σε μια δεξαμενή πετρελαίου

Ο 33χρονος Κρίστοφερ Γουάτς αφού σκότωσε τη σύζυγό του, έριξε τις δυο του κόρες σε δεξαμενή πετρελαίου

Ο Κρίστοφερ Γουάτς, 33 ετών, τον Αύγουστο του 2018 στραγγάλισε μέχρι θανάτου την 34χρονη έγκυο σύζυγό του, Σανάν. Στη συνέχεια οδήγησε το πτώμα της, μαζί με τις δύο κόρες του ζευγαριού, στο εργοτάξιό του κοντά στο σπίτι της οικογένειας στο Κολοράντο. Στη συνέχεια, ο Γουάτς έπνιξε την 3χρονη Σελέστ προτού ρίξει την ίδια και την 4χρονη αδελφή της, Μπέλα, σε μια δεξαμενή πετρελαίου. Έθαψε το πτώμα της συζύγου του σε κοντινή απόσταση.

Ο Γουάτς, ο οποίος είχε εξωσυζυγική σχέση εκείνη την εποχή, είπε στις αρχές ότι σκότωσε τη γυναίκα του επειδή εκείνη είχε σκοτώσει τα κορίτσια. Τελικά δήλωσε ένοχος για τρεις κατηγορίες φόνου πρώτου βαθμού και καταδικάστηκε σε πέντε φορές ισόβια κάθειρξη.

Μινχάουζεν: Μάνες που δολοφόνησαν τα παιδιά τους - Έλεγαν ότι ήταν άρρωστα

Ο Τίμοθι Τζόουνς σκότωσε τα πέντε παιδιά του και στη συνέχεια κυκλοφορούσε με τα πτώματά τους για περισσότερο από μία εβδομάδα

Ο Τίμοθι Τζόουνς δολοφόνησε τα πέντε παιδιά του – Καταδικάστηκε σε θάνατο 

Τον Αύγουστο του 2014, ο Τίμοθι Τζόουνς από τη Νότια Καρολίνα σκότωσε τα πέντε παιδιά του και στη συνέχεια κυκλοφορούσε με τα πτώματά τους για περισσότερο από μία εβδομάδα προτού τα πετάξει σε σακούλες σκουπιδιών δίπλα σε έναν χωματόδρομο στην Αλαμπάμα. Ο Τζόουνς, τότε 27 ετών, ήταν σε διάσταση με τη σύζυγό του, η οποία ήταν έγκυος στο έκτο παιδί του ζευγαριού. Τα θανόντα παιδιά ήταν ηλικίας από 1 έως 8 ετών.

Ο Τζόουνς κρίθηκε ένοχος και για τους πέντε φόνους και καταδικάστηκε σε θάνατο. Τον Νοέμβριο του 2021, ο Τζόουνς επιχείρησε να ανατρέψει την καταδίκη του, ισχυριζόμενος ότι ο εισαγγελέας προκάλεσε προκατάληψη στους ενόρκους δείχνοντάς τους φωτογραφίες των παιδιών που είχαν τραβηχτεί μετά τον θάνατό τους.

ΗΠΑ: Μητέρες που αφαίρεσαν τη ζωή από τα ίδια τους τα παιδιά

Η Σούζαν Γιούμπανκς πυροβόλησε θανάσιμα τους τέσσερις γιους της, ηλικίας από 4 έως 14, ετών έξω από το σπίτι τους

Η Σούζαν Γιούμπανκς εκτέλεσε τους τέσσερις γιους της

Η Γιούμπανκς πυροβόλησε θανάσιμα τους τέσσερις γιους της, ηλικίας από 4 έως 14 ετών, σε στιλ εκτέλεσης, έξω από το σπίτι τους στο San Marcos της Καλιφόρνια το 1997, αφού είχε πιει, είχε πάρει ναρκωτικά και είχε διαφωνήσει με το φίλο της σε ένα μπαρ. Στη συνέχεια αυτοτραυματίστηκε με πυροβολισμό στην κοιλιά της, αφήνοντας έναν ανιψιό της στο σπίτι σώο και αβλαβή.

Η γυναίκα βρισκόταν σε διαδικασία διαζυγίου εκείνη την εποχή και οι εισαγγελείς είπαν ότι σκότωσε τα παιδιά για να εκδικηθεί τους άνδρες που της είχαν ραγίσει την καρδιά.

Σε ένα σημείωμα προς τον εν διαστάσει σύζυγό της, έγραφε: «Με πρόδωσες. Έχασα όλους όσους αγάπησα. Τώρα, ήρθε η ώρα να κάνεις κι εσύ το ίδιο». Καταδικάστηκε για ανθρωποκτονία το 1999 και παραμένει στην πτέρυγα των θανατοποινιτών.

 

ΗΠΑ: Δολοφόνησε οκτώ από τα εννιά παιδιά της - Τα πήγαινε συνέχεια στα επείγοντα 

Μία γυναίκα που δολοφόνησε οκτώ από τα εννιά παιδιά της από το 1967 μέχρι το 1985 ήταν η Marybeth Tinning. Η συγκεκριμένη δεν άφησε κανένα παιδί της να ζήσει περισσότερο από τέσσερα χρόνια, ενώ μόνο για μία κόρη της, την Τζένιφερ, κατάφερε να αποδείξει στο δικαστήριο πως πέθανε από φυσικά αίτια σε ηλικία 8 ημερών. 

Σύμφωνα με το Rolling Stone, η Tinning πήγαινε συχνά τα μωρά της στα επείγοντα και ζητούσε να λάβουν θεραπεία για συμπτώματα όπως επιληπτικές κρίσεις και καρδιακή ανακοπή. 

Η συνεχής αυτή κατάσταση προκάλεσε έντονες φήμες στη γειτονιά της, με τους κατοίκους να λένε πως τα παιδιά έχουν το «γονίδιο του θανάτου». Οι γιατροί θεωρούσαν πως υπήρχε γονιδιακό θέμα μέχρι και τη στιγμή που πέθανε το πέμπτο παιδί της. Εικάζεται ότι η Marybeth έπνιξε όλα τα παιδιά της με μαξιλάρι. Εν τέλει, η Marybeth καταδικάστηκε μόνο για το θάνατο του μικρότερου παιδιού της, της Τάμι Λιν. Κατηγορήθηκε για φόνο δευτέρου βαθμού και καταδικάστηκε από 20 χρόνια έως ισόβια κάθειρξη. Έως σήμερα βρίσκεται στη φυλακή. 

Η Marybeth Tinning δολοφόνησε οκτώ από τα εννιά παιδιά της από το 1967 μέχρι το 1985

Η Marybeth Tinning δολοφόνησε οκτώ από τα εννιά παιδιά της από το 1967 μέχρι το 1985
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top