Μοντέλο νόσησε από κορωνοϊό και έχασε τα πόδια του

Οι επιπλοκές που παρουσιάστηκαν είχαν σαν αποτέλεσμα τον ακρωτηριασμό του

Συγκλονίζει η ιστορία της Κλερ «Κλάρμπι» Μπρίτζες, ενός 21χρονου μοντέλου από τη Φλόριντα, που νόσησε από κορωνοϊό και έχασε και τα δυο της πόδια, λόγω των επιπλοκών που παρουσιάστηκαν. 

Το μοντέλο πάλευε για τη ζωή της από τα μέσα Ιανουαρίου, όταν προσβλήθηκε από κορωνοϊό και εισήχθη στη ΜΕΘ για μηχανική υποστήριξη, καθώς αντιμετώπιζε σοβαρή καρδιακή πάθηση. 

 

 

Αν και πλήρως εμβολιασμένη, παρουσιάστηκαν σοβαρές επιπλοκές, ενώ υπέστη και μια επικίνδυνη μόλυνση που είχε σαν αποτέλεσμα να σταματήσει η ροή του αίματος και οι γιατροί να αναγκαστούν να της ακρωτηριάσουν και τα δύο της πόδια. 

Η 21χρονη υπεβλήθη σε αρκετές χειρουργικές επεμβάσεις και στις 17 Μαρτίου επέστρεψε και πάλι στο σπίτι της. 

 

 

Ο πατέρας της Κλερ μίλησε για τη δύσκολη περιπέτεια της κόρης του, την οποία χαρακτήρισε «μαχήτρια».

«Δύο μήνες από τη μέρα που άρχισαν όλα αυτά και η Κλερ, για πρώτη φορά κάθισε μόνη της!» έγραψε στο Facebook. «Μπορεί να μην φαίνεται πολύ, αλλά γι’ αυτή τη μαχήτρια είναι μια σημαντική νίκη!».

 

 

«Κλερ Μπρίτζες, είμαι τόσο περήφανος για σένα. Έχεις ξεπεράσει σε δύο μήνες περισσότερα από όσα θα μπορούσε να φανταστεί κανείς σε μια ζωή. Θα σκαρφαλώνεις ξανά πριν το καταλάβεις. Σε αγαπάμε τόσο πολύ!», κατέληξε ο πατέρας του μοντέλου.

Το 21χρονο μοντέλο δηλώνει χαρούμενο που επέστρεψε στο σπίτι της, αν και έχει ακόμα να διανύσει έναν δύσκολο δρόμο. 

 

 

«Χαιρόμαστε που βγήκε από τη ζωή του νοσοκομείου και είναι στο σπίτι της μαμάς της, σε πιο άνετο περιβάλλον. Ήταν ψυχικά και συναισθηματικά επίπονο, αλλά πλέον είμαστε αισιόδοξοι αν και αντιμετωπίζει ακόμη αρκετές προκλήσεις», δήλωσε ο πατέρας της.

 

 

Η 21χρονη ετοιμάζεται να λάβει προσθετικά πόδια, τα οποία χρηματοδοτούνται μερικώς από την 50 Legs, μια φιλανθρωπική ομάδα, ενώ κάνει φυσικοθεραπεία και εργοθεραπεία για να μάθει πώς να τα χρησιμοποιεί.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top