H Ρωσίδα πρώην κατάσκοπος που ερωτεύτηκε έναν από τους στόχους της

Η πανέμορφη Αllia Roza έχει εκπαιδευτεί στο ίδιο πρόγραμμα με τον Πούτιν

Μία Ρωσίδα πρώην κατάσκοπος που δραπέτευσε πριν 10 χρόνια στις ΗΠΑ και εκπαιδεύτηκε στο ίδιο στρατιωτικό πρόγραμμα με τον Ρώσο Πρόεδρο, μιλά για την ουκρανική κρίση και δηλώνει πως «ο Πούτιν δε θα κάνει πίσω». 

«Εκπαιδεύτηκα στο ίδιο στρατιωτικό πρόγραμμα όπως ο Πούτιν και εκεί μάθαμε πως να μένουμε χαλαροί και να είμαστε ψύχραιμοι σε πιεστικές καταστάσεις. Ο κ. Πούτιν πάντα κερδίζει, δεν μπορεί να χάσει αυτό τον πόλεμο και να κάνει πίσω, γιατί θα προκαλέσει ζημιά στην φήμη του. Θα το πάει μέχρι τέλους» δηλώνει ο Allia Roza. 

Ουκρανία: Απέτρεψαν σχέδιο δολοφονίας του Ζελένσκι

«Η στρατηγική του Πούτιν είναι προφανής και έχει στόχο να μην επιτρέψει στο ΝΑΤΟ να βάλει πυραύλους και όπλα στην Ουκρανία. Θα κάνει τα πάντα για να πετύχει τον στόχο του αυτό. Πίστευε όμως ότι θα ήταν εύκολο, όπως έγινε όταν έστειλε τον Ρώσικο στρατό στο Καζακστάν, στην επανάσταση τον Ιανουάριο του 2021. Δεν περίμενε ότι οι Ουκρανοί θα παλέψουν και θα έχουν την στήριξη όλου του κόσμου».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Roza 🌹 (@aliiaroza)

Ποια είναι Αllia Roza που έχει αποπλανήσει δεκάδες εγκληματίες για να συλληφθούν

Η Allia Roza από τα 18 της αποπλανεί στόχους με τη γοητεία της, χρησιμοποιώντας ειδικές τεχνικές. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Roza 🌹 (@aliiaroza)

Ο πατέρας της ήταν υψηλόβαθμος στρατιωτικός της Ρωσίας και η ίδια θα ακολουθούσε τα βήματά του. Όμως, τα σχέδιά της άλλαξαν όταν ερωτεύτηκε έναν από τους στόχους της και αποκαλύφθηκε η ταυτότητά της. Τότε αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη Μόσχα για πάντα και να μεταναστεύσει στις ΗΠΑ.  

Ουκρανία: Η συγκλονιστική ιστορία του 11χρονου που ταξίδεψε μόνος 965 χλμ

Χρησιμοποιώντας την ομορφιά και το σεξαπίλ της ως όπλο, έχει αποπλανήσει δεκάδες εμπόρους ναρκωτικών και διακινητές ανθρώπων.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Roza 🌹 (@aliiaroza)

«Όταν ήμουν 18, στάλθηκα σε στρατιωτική ακαδημία όπου μελέτησα όλες τις ειδικές τεχνικές. Μας έδειξαν πώς να αποπλανούμε, να χειραγωγούμε, να πείθουμε τους ανθρώπους, πώς να χρησιμοποιούμε πολλά διαφορετικά όπλα, αλλά και πολεμικές τέχνες. Γενικά πώς να είμαστε ο τέλειος στρατιώτης στο πεδίο», είχε δηλώσει παλαιότερα στη βρετανική «Sun». 

Κίεβο: Μητέρα έσωσε το μωρό της από τον θάνατο ενώ το θήλαζε

H ίδια τονίζει πως η εκπαίδευσή της στην Ακαδημία του Στρατού σχετιζόταν πάρα πολύ με το σεξ: «Mπορούσα να μάθω στην κάθε γυναίκα πώς να κάνει τον οποιονδήποτε άντρα να την ερωτευτεί και να της κάνει πρόταση γάμου. Μυστήριο! Μυστικά! Ίντριγκα! Πρέπει όμως να είσαι και η καλύτερη στο σεξ. Αυτό μας το μάθαιναν στην ακαδημία. Δεν μας έλεγαν απλώς, μας έδειχναν. Η αποπλάνηση είναι μια μεθοδευμένη στρατηγική και χρειάζεται χρόνος, πρέπει να γίνουν κάποιες πράξεις βήμα - βήμα. Η σεξουαλική εκπαίδευση ήταν πολύ σημαντική γιατί έπρεπε να είσαι η καλύτερη, αλλιώς πώς θα τον αποπλανούσες»; 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Roza 🌹 (@aliiaroza)

Η αλλαγή στη ζωή της και η βοήθεια για την Ουκρανία 

Αφού ερωτεύτηκε έναν από τους άντρες που έπρεπε να εξολοθρεύσει, η 37χρονη Allia Roza άλλαξε τελείως τη ζωή της. 
Μετακόμισε μαζί με την κόρη της στις ΗΠΑ και άλλαξε όνομα και δουλειά. Ουσιαστικά έγινε Influencer, καθώς ασχοληθηκε με το να διαδάσκει μέσω social media πολλές τεχνικές αυτοάμυνας σε περίπτωση που κάποιος δεχθεί επίθεση. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Roza 🌹 (@aliiaroza)

Πάντως, κανείς δεν μπορεί να φανταστεί ότι η Allia ήταν μία από τις καλύτερες κατασκόπους της Ρωσίας, καθώς πλέον συναναστρέφεται και ανεβάζει φωτογραφίες με celebrities, όπως η Πάρις Χίλτον, ο πρίγκιπας Κάρολος και ο παλαιστής Mike Tyson. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Roza 🌹 (@aliiaroza)

Μετά το ξέσπασμα του πολέμου στην Ουκρανία, διοργανώνει εράνους για τα παιδιά που ζουν εκεί. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top