Κίεβο: Μητέρα έσωσε το μωρό της από τον θάνατο ενώ το θήλαζε

Έβαλε το σώμα της μπροστά όταν έγινε η έκρηξη

Μητέρες ηρωίδες στην πρώτη γραμμή του πολέμου - Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Τον γύρο του κόσμου κάνει η ιστορία μίας μητέρας, η οποία προστάτευσε με το σώμα της το νεογέννητο μωρό της από θραύσματα εκρήξεων στο Κίεβο. 

Η Όλγα τραυματίστηκε με πολλά κοψίματα στο κεφάλι, το πρόσωπο και το σώμα από το γυαλί που έσπασε και έπεσε πάνω της. Πλέον νοσηλεύεται μαζί με το μωρό της, το οποίο ευτυχώς έχει μόνο μώλωπες και μία γρατζουνιά από την επίθεση πυραύλου. 

Όπως εξήγησε, είχε πάρει αγκαλιά το μωρό της για να το θηλάσει και το είχε καλύψει με μία κουβέρτα γιατί κρύωνε: «Και αυτό ήταν που κράτησε το μωρό στη ζωή. Μόλις που την κάλυψα εγκαίρως. Και τότε ο Ντμίτρο πετάχτηκε και μας κάλυψε κι εκείνος».

Ουκρανία: Η συγκλονιστική ιστορία του 11χρονου που ταξίδεψε μόνος 965 χλμ

Η 27χρονη μίλησε για τη σοκαριστική εμπειρία, τονίζοντας πως είδε το αίμα της να πέφτει στο μωρό και νόμιζε πως είναι το δικό του. 

«Τραυματίστηκα στο κεφάλι και άρχισε να τρέχει αίμα. Και όλα κυλούσαν πάνω στο μωρό. Δεν μπορούσα να καταλάβω, νόμιζα ότι ήταν το αίμα της».

Ο πατέρα της μικρής Βικτώριας περιγράφει πως την πήρε στην αγκαλιά του, ενώ η Όλγα ούρλιαζε από τον φόβο. «Είναι δικό σου αίμα, όχι το δικό της», είπε ο Ντμίτρο στη γυναίκα του για να την καθησυχάσει. 

Ουκρανία: Νεκρή διάσημη ηθοποιός της χώρας από ρώσικη ρουκέτα

«Δε μένει τίποτα άλλο να κάνουμε από το να παραμείνουμε θετικοί, απλώς να πιστέψουμε ότι ήταν το χειρότερο, το πιο φρικτό πράγμα που θα μπορούσε να έχει συμβεί στη ζωή μας», πρόσθεσε ο πατέρας του μωρού. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top