Ουκρανία: Συγκινητικό βίντεο – Κοριτσάκι τραγουδά στο καταφύγιο

Οι Ουκρανοί προσπαθούν με κάθε τρόπο να κρατήσουν ακμαίο το ηθικό τους

Παρά την ρωσική επίθεση οι άνθρωποι στην Ουκρανία προσπαθούν να κρατήσουν το ηθικό τους ψηλά μέσα στη φρίκη του πολέμου. Ακόμη και στον δρόμο για την προσφυγιά. Ακόμη και μέσα στα καταφύγια.

Η μικρή Ανέλια, με την αθωότητα της παιδικής της ηλικίας, προσπάθησε με τον δικό της τρόπο να δώσει κουράγιο στους ανθρώπους που βρίσκονταν μαζί της σε καταφύγιο στο Κίεβο. 

To Star στο επίκεντρο των βομβαρδισμών στο Ιρπίν – Σοκαριστικό βίντεο

Η μικρούλα ξεκίνησε να τραγουδά στα ουκρανικά το «Let it go» από την ταινία «Frozen» και όλοι την χειροκρότησαν, ξεχνώντας για λίγο τις βόμβες που έπεφταν. 

Έξω από τον σιδηροδρομικό σταθμό στην πόλη Λβιβ μια νεαρή κοπέλα έκατσε στο πιάνο και ξεκίνησε να παίζει το «What a Wonderful World», ελπίζοντας πως η μουσική θα μπορέσει να κατευνάσει το θηρίο του πολέμου, αλλά και να δώσει κουράγιο στους πρόσφυγες που ξεριζώθηκαν από τα σπίτια τους. 

Ουκρανία: Άμαχοι τρέχουν να σωθούν από βομβαρδισμούς στο Ιρπίν

Στη Χερσώνα από την άλλη ένας μουσικής έπαιξε με το σαξόφωνό του τον εθνικό ύμνο της Ουκρανίας στην κεντρική πλατεία της πόλης, με τους παρευρισκόμενους εκεί να τον τραγουδούν και να παίρνουν κουράγιο για τη συνέχεια. 

Κι επειδή η ελπίδα ζει ακόμα και μέσα στα χαλάσματα του πολέμου, ζευγάρι στρατιωτών αποφάσισε να παντρευτεί σε ένα διάλειμμα από τις μάχες στην πρώτη γραμμή. 

Ουκρανία: Το Τάγμα Αζόφ επιτέθηκε σε αμάχους στη Μαριούπολη

Το ίδιο αποφάσισαν και ο Μπογντάν με την Ιρίνα που δεν ανέβαλαν τον γάμο τους, αλλά αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους, ακόμα και υπό αυτές τις δραματικές συνθήκες του πολέμου. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top