Βρήκαν τη σορό της καθισμένη σε καρέκλα δύο χρόνια μετά τον θάνατό της

Ο μοναχικός θάνατος 70χρονης που έχει συγκλονίσει την Ιταλία

Συγκλονίζει η είδηση που έρχεται από τη βόρεια Ιταλία και αφορά στον θάνατο 70χρονης γυναίκας, η σορός της οποίας βρέθηκε καθισμένη σε καρέκλα στο σπίτι της, δύο χρόνια αργότερα. 

Η Μαρινέλλα Μπερέτα ζούσε μόνη της κοντά στη λίμνη Κόμο στη Λομβαρδία. Το αποσυντεθειμένο σώμα της εντοπίστηκε την περασμένη Παρασκευή από την πυροσβεστική υπηρεσία, μετά από καταγγελίες ότι ένα δέντρο έπεσε στον κήπο της ως αποτέλεσμα της βλάστησης που είχε πυκνώσει στο σπίτι της, σύμφωνα με το CNN.

Η αιτία του θανάτου της γυναίκας είναι άγνωστη αλλά ο ιατροδικαστής εκτίμησε ότι πέθανε κάποια στιγμή προς τα τέλη του 2019. Κανένας συγγενής της δεν έχει εμφανιστεί ακόμη και η αστυνομία ερευνά εάν υπάρχουν συγγενείς εν ζωή. 

Το σώμα της Beretta παραμένει στο νεκροτομείο και η ημερομηνία κηδείας δεν έχει οριστεί ακόμη, πρόσθεσε ο Manfredi.

Ο δήμαρχος της Κόμο, Μάριο Λαντρισκίνα, κάλεσε τους κατοίκους της πόλης να παραστούν στην κηδεία της. «Θα προσπαθήσω να είμαι εκεί και προσκαλώ την πόλη να είναι παρούσα. Αυτή είναι η στιγμή να είμαστε μαζί και ακόμη κι αν αυτή η γυναίκα δεν είχε συγγενείς, θα μπορούσαμε να γίνουμε συγγενείς της».

Στο Facebook, η Έλενα Μπονέτι, υπουργός οικογένειας και ίσων ευκαιριών της Ιταλίας, θρήνησε τον μοναχικό θάνατο της Μπερέτα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top