Γαλλία: Η φρικτή υπόθεση βιασμού και δολοφονίας της 9χρονης Μαελίς

Ξεκίνησε η δίκη του παιδεραστή που τη σκότωσε σε γαμήλια δεξίωση

Μαελίς

Στο εδώλιο κάθεται ο παιδεραστής Νορνταλ Λελαντέ που το καλοκαίρι του 2017 βίασε και σκότωσε την 9χρονη Μαελίς, κατά τη διάρκεια γαμήλιας δεξίωσης. Η υπόθεση είχε συγκλονίσει τη Γαλλία πριν πέντε χρόνια.

Ο Λελαντέ κατά τη διάρκεια της δίκης ζήτησε ξανά συγνώμη από τους γονείς του μικρού κοριτσιού και είπε πως δεν ήθελε να το σκοτώσει. 

Ο βασικός ύποπτος, ένας 34χρονος πρώην στρατιωτικός ομολόγησε τελικά ότι σκότωσε το κορίτσι κατά τη διάρκεια της γαμήλιας τελετής και την έθαψε στο δάσος. Στη συνέχεια επέστρεψε στο γάμο σαν να μην τρέχει τίποτα, δηλώνοντας μάλιστα πρόθυμος να βοηθήσει τις αρχές στην υπόθεση.

δολοφονία Μαελίς

Ο 39χρονος σήμερα κατηγορούμενος θεωρήθηκε ύποπτος από την πρώτη στιγμή, καθώς η κατάθεσή του ήταν γεμάτη αντιφάσεις. Στην πορεία, μάλιστα, βρέθηκε δείγμα DNA του παιδιού στο αυτοκίνητό του. Εκείνος ισχυρίστηκε ότι το παιδί ανέβηκε στο καπό για να φτάσει μια γάτα στο δέντρο πάνω από το αυτοκίνητο. Ωστόσο, μετά από έρευνες των Αρχών βρέθηκε αίμα στο αυτοκίνητό του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παράλληλα με την έρευνα για την Μαελίς στο φως ήρθαν στοιχεία που συνέδεαν τον Λελαντέ και με ακόμη μία υπόθεση εξαφάνισης, αυτή του 23χρονου δεκανέα Αρτούρ Νουαγιέ. Ο Νουαγιέ είχε εξαφανιστεί τον Απρίλη του ίδιου έτους και η σορός του εντοπίστηκε το φθινόπωρο. Τηλεφωνήματα αλλά και μάρτυρες που δήλωσαν ότι είδαν το αυτοκίνητο του Λελαντέ στον τόπο της δολοφονίας τον συνδέουν με την υπόθεση. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top