Αυτοκτόνησε η Μις ΗΠΑ 2019 - Έπεσε από τον 29ο όροφο ουρανοξύστη

Το σημείωμα που βρήκαν στο δωμάτιό της Τσέσλι Κριστ

Σοκ στις ΗΠΑ, μετά τον τραγικό θάνατο της Μις ΗΠΑ 2019, Τσέσλι Κριστ. Η 30χρονη καλλονή βρέθηκε νεκρή το πρωί της Κυριακής, αφού έκανε «βουτιά θανάτου» από ουρανοξύστη στο Μανχάταν.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η κοπέλα πήδηξε από τον 29ο όροφο ενός ουρανοξύστη 60 ορόφων στο κέντρο του Μανχάταν, βάζοντας η ίδια τέλος στη ζωή της. Βρέθηκε λίγο αργότερα νεκρή στο χιονισμένο πεζοδρόμιο. 

 

 

Η κοπέλα κατοικούσε στον 9ο όροφο του πολυτελούς κτιρίου, που βρίσκεται στην 42η Οδό. Ωστόσο, πηγές αναφέρουν ότι έπεσε στο κενό από έναν ανοιχτό χώρο που είναι προσβάσιμος από όλους τους ενοίκους του κτιρίου, αφού εθεάθη για τελευταία φορά στη βεράντα του 29ου ορόφου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία βρήκε ένα σημείωμα στο διαμέρισμα της Κριστ, στο οποίο φέρεται να έγραφε ότι ήθελε να αφήσει όλη την περιουσία της στη μητέρα της, επίσης πρώην εστεμμένη ομορφιάς.  Ωστόσο, δεν ανέφερε τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτήν την πράξη.

 

 

Η τελευταία ανάρτηση της Κριστ στα social media ήταν λίγες ώρες πριν στο Instagram: «Eίθε αυτή η μέρα να σας φέρει ξεκούραση και γαλήνη», ανέφερε.

 

 

Ποια ήταν η Mις ΗΠΑ 2019 Τσέσλι Κριστ

Η Τσέσλι Κριστ γεννήθηκε στο Τζάκσον του Μίσιγκαν. Πατέρας της ήταν ένας λευκός άνδρας πολωνικής καταγωγής και μητέρα της μια Αφροαμερικανίδα, νικήτρια των τοπικών καλλιστείων της Βόρειας Καρολίνας το 2002.

Μεγάλωσε στην πόλη Σάρλοτ και αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας. 

Μις ΗΠΑ 2019

Σπούδασε νομικά στο Wake Forest University, και μετά την αποφοίτησή της εργάστηκε στην νομική εταιρεία Poyner-Spruill LLP, προσφέροντας pro bono νομική εκπροσώπηση σε φυλακισμένους για τη μείωση της ποινής τους.

Ήταν δικηγόρος και εργαζόταν επίσης ως παρουσιάστρια στην εκπομπή ψυχαγωγικού περιεχομένου Extra.

Η Τσέσλι Κριστ είχε κερδίσει τον τίτλο ομορφιάς Μις ΗΠΑ το 2019.

Μις ΗΠΑ 2019 Αυτοκτόνησε

Χρησιμοποίησε το βήμα των καλλιστείων για να μιλήσει για την άμεση ανάγκη να αλλάξει το νομικό σύστημα της χώρας της. Παράλληλα, μίλησε για το πόσο «παράξενο παιδί» ήταν μεγαλώνοντας, και το πώς εξελίχθηκε σε μια δυναμική γυναίκα. Ερωτηθείσα στον τελευταίο γύρο των καλλιστείων με ποια λέξη θα χαρακτήριζε την γενιά της, απάντησε «πρωτοποριακή».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top