Την απήγαγε ο φίλος της, έπεσε από το βαν κι έμεινε εγκεφαλικά νεκρή

Συγκλονίζει τη Βρετανία η ιστορία της 19χρονης Angel

Την απήγαγε ο φίλος της, έπεσε από το βαν κι έμεινε εγκεφαλικά νεκρή - Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Συγκλονίζει η ιστορία της 19χρονης Angel, η οποία απήχθη από τον φίλο της, έπεσε από το βαν στο οποίο την επιβίβασε κι έκτοτε έμεινε κλινικά νεκρή. 

Το περιστατικό συγκλόνισε τη M. Βρετανία, τον Σεπτέμβριο του 2020, ωστόσο η δίκη έγινε χθες όποτε και αποδόθηκαν οι ποινές. Το βίντεο που δείχνει την απαγωγή της και παρουσιάστηκε στη δίκη σόκαρε τους Βρετανούς και από χθες κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Η 19χρονη Angel Lynn βρισκόταν στο βαν του 20χρονου φίλου της Chay Bowskill, μαζί με τον επίσης 20χρονο φίλο τους Rocco Sansome. Το ζευγάρι καβγάδισε και η κοπέλα βγήκε από το βαν για να φύγει. Εκείνος την κυνήγησε και την έβαλε σηκωτή στο βαν. Ενόσω το βαν ήταν εν κινήσει, η κοπέλα έπεσε από το αμάξι. Υπέστη κάταγμα στο κρανίο και εγκεφαλικές κακώσεις σε σημείο που δεν μπορεί να επικοινωνήσει με τους γύρω της ή να αυτοεξυπηρετηθεί. 

Οι δύο νεαροί αρνήθηκαν την απαγωγή, αλλά κρίθηκαν ένοχοι στη δίκη. Ο Bowskill κρίθηκε ένοχος με ποινή φυλάκισης επτάμισι χρόνια και ο Sansome καταδικάστηκε σε 21 μήνες φυλάκιση.

Η οικογένεια της κοπέλας εξέφρασε στα βρετανικά μέσα την απογοήτευσή της, χαρακτηρίζοντας τις ποινές μικρές. «Ξέρω ότι η Angel δε θα παντρευτεί ποτέ τώρα κι εγώ δε θα μπορέσω ποτέ να συνοδεύσω την κόρη μου στην εκκλησία. Η Nikki και εγώ δε θα γίνουμε ποτέ παππούδες για τα παιδιά της Angel. Δεν ξέρουμε τι επιφυλάσσει το μέλλον για την κόρη μας. Προσπαθούμε να χαμογελάμε, αλλά αιμορραγεί η καρδιά μας» είπε ο πατέρας του άτυχου κοριτσιού.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top