Μία 5χρονη βάζει στη θέση του τον Μπόρις Τζόνσον για τα κορωνοπάρτι

Viral η μικρή Λεϊλά: «Eίναι άτακτος και κακός πρωθυπουργός»

Η Όμικρον έχει «στριμώξει» για τα καλά τον πλανήτη με τα κράτη παλεύουν να ελέγξουν τη νέα μετάλλαξη. Στη Βρετανία όπου σημειώθηκε ρεκόρ θανάτων από κορωνοϊό, ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον «βρήκε τον μάστορά του» στο πρόσωπο ενός μικρού κοριτσιού μετά τη συμμετοχή του σε πάρτι εν μέσω lockdown. 

Μπόρις Τζόνσον

«O Μπόρις Τζόνσον, ο πρωθυπουργός είπε σε όλους «μείνετε σπίτι»... αλλά εν μέσω λοκντάουν ο πρωθυπουργός πήγε σε πάρτι» λέει με έντονο ύφος η 5χρονη στους παππούδες της. 

Μ. Βρετανία: Νέο ρεκόρ θανάτων από κορωνοϊό

Η μικρή Λεϊλά βάζει τα «γυαλιά» στον Μπόρις Τζόνσον. Όχι μόνο κατανοεί τους κανόνες μιας καραντίνας, αλλά αναλύει στους παππούδες της και τις πολιτικές εξελίξεις μετά το σκάνδαλο Partygate με πρωταγωνιστή τον βρετανό πρωθυπουργό.

«Eίναι άτακτος τώρα. Για αυτό πάει στο κέντρο για τους άτακτους και να ζητήσει συγγνώμη από όλους επειδή πήγε σε πάρτι εν μέσω lockdown. Δεν μπορεί να είναι άλλο πρωθυπουργός. Είναι ένας κακός πρωθυπουργός. Αλλά αν είναι τυχερός θα επιστρέψει στην πρωθυπουργική κατοικία και μπορεί να γίνει και πάλι πρωθυπουργός»

Ο Μπόρις Τζόνσον ζήτησε συγγνώμη από τη βασίλισσα Ελισάβετ για τα πάρτι

Το βίντεο με την 5χρονη που μιλά για τα λάθη του βρετανού πρωθυπουργού έχει γίνει viral στο διαδίκτυο, καθώς μέσα σε λίγες ώρες έχει συγκεντρώσει πάνω από 55.000 προβολές. 

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top