Σιβηρία: Εγκατέλειψαν βρέφος στους -20 βαθμούς Κελσίου, μέσα σε κουτί αβγών

Αναζητούν τους γονείς του

Ρίγη συγκίνησης προκαλεί η ιστορία ενός νεογέννητου μωρού που βρέθηκε εγκαταλελειμμένο μέσα στο κρύο, στους -20 βαθμούς Κελσίου, σε περιοχή της Σιβηρίας.

Αλάσκα: Νεογέννητο βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στους -12 βαθμούς Κελσίου

Το νεογέννητο κοριτσάκι βρέθηκε μέσα σε μια συσκευασία για αβγά από πέντε εφήβους που περπατούσαν σε έναν δρόμο κοντά στο χωριό Σοσνόβγκα έξω από το Νοβοσιμπίρσκ, την περασμένη Παρασκευή., αναφέρουν ρεπορτάζ των τοπικών μέσων ενημέρωσης.

Το βρέφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από τους γονείς ενός εκ των εφήβων και οι γιατροί είπαν ότι είναι καλά στην υγεία του. Μάλιστα εξέφρασαν την επιθυμία να το υιοθετήσουν, παρόλο που έχουν ήδη τρεις γιούς. Όμως θα πρέπει να περιμένουν μήπως βρεθούν συγγενείς της.

Όπως είπε ο πατέρας του εφήβου Ντμίτρι Λιτβίνοφ, το βρέφος είχε μαζί του ένα κουβερτάκι και ένα μπιμπερό και εκτιμάται ότι ήταν περίπου τριών ημερών όταν βρέθηκε.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι, αν δεν βρεθούν συγγενείς, οι νέοι γονείς θα πρέπει να συγκεντρώσουν μια σειρά από έγγραφα και να κάνουν ειδικά σεμινάρια προτού τους επιτραπεί να υιθοετήσουν το βρέφος.

Η αστυνομία αναζητεί την μητέρα του βρέφους και έχει ξεκινήσει ποινική έρευνα για απόπειρα ανθρωποκτονίας με θύμα ανήλικο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top