Αλάσκα: Νεογέννητο βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στους -12 βαθμούς Κελσίου

Το συγκινητικό σημείωμα που είχαν αφήσει οι γονείς του

μωρό

Εγκαταλελειμμένο μέσα στο κρύο βρήκε ένα μωρό μια γυναίκα στην Αλάσκα. 

Το νεογέννητο ήταν μέσα σε ένα χαρτόκουτο, τυλιγμένο με κουβέρτες και δίπλα του είχε κι ένα σημείωμα που είχε γράψει η μητέρα του και με το οποίο ζητούσε από όποιον έβρισκε το παιδί της να το μεγαλώσει με αγάπη. 


Όπως αναφέρει η New York Post, το μωράκι βρέθηκε το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς με το θερμόμετρο να δείχνει -12 βαθμούς Κελσίου. 

Η Ρόξι Λέιν άκουσε το κλάμα του κι έκπληκτη το βρήκε εγκαταλελειμμένο στο κρύο. 

Το γράμμα που άφησε η μητέρα, αποκάλυπτε την απόγνωσή της, καθώς όπως ανέφερε δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να προσφέρει στο μωρό της τα βασικά, όπως η τροφή και η ένδυση. 

«Σε παρακαλώ βοήθησέ με! Γεννήθηκα σήμερα στις 31 Δεκεμβρίου 2021 στις 06:00 το πρωί. Γεννήθηκα 12 εβδομάδες πρόωρα. Η μητέρα μου με γέννησε στις 28 εβδομάδες. Οι γονείς και οι παππούδες μου δεν έχουν φαγητό και χρήματα για να με μεγαλώσουν. Ποτέ δεν ήθελαν να μου το κάνουν αυτό. Η μαμά μου είναι λυπημένη που με άφησε. Σε παρακαλώ πάρε με και βρες μου μια αγαπημένη οικογένεια. Το όνομά μου είναι Teshawn», έγραφε το γράμμα.

Το μωράκι μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είναι καλά στην υγεία του. 

Η γυναίκα που το βρήκε παρακάλεσε όποιον γνωρίζει τη μητέρα του μωρού να επικοινωνήσει μαζί της, καθώς και η ίδια μπορεί να χρειάζεται ιατρική φροντίδα. 

«Σαφώς, κάποιος στην κοινότητά μας ένιωσε τόσο χαμένος και απελπισμένος που έκανε ίσως τη δυσκολότερη επιλογή της ζωής του, αφήνοντας αυτή την αθώα ζωή στην άκρη του δρόμου χωρίς τίποτα άλλο εκτός από μερικές κουβέρτες και ένα όνομα», έγραψε στην ανάρτησή της η γυναίκα που βρήκε το μωρό. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top