Nέα Ζηλανδία: Υποδέχτηκε το 2022 με σόου φωτός

Βρετανία: Θα γίνει τελικά το show πυροτεχνημάτων στο Λονδίνο

Ο πλανήτης υποδέχεται το 2022 με περιορισμούς, στη σκιά της επέλασης της Όμικρον, με την ελπίδα η νέα χρονιά να φέρει το τέλος της πανδημίας. Η πρωτοχρονιά ήρθε ήδη στην Νέα Ζηλανδία.

Πρωτοχρονιά: Γαστρονομικά έθιμα από ολόκληρο τον πλανήτη


Η αρχική ενημέρωση ήταν ότι δε θα έχει πυροτεχνήματα, διότι δεν ήθελαν να συγκεντρωθούν πλήθη. Θα υπήρχε μόνο σόου φωτός που θα μπορούσε να το παρακολουθήσει ο κόσμος από το σπίτι...


Με σόου στη γέφυρα του Όκλαντ υποδέχτηκε το 2022 η Νέα Ζηλανδία, λίγο μετά τα νησιά του Ειρηνικό που είδαν π΄ρωτα την ανατολή του νέου έτους. Ήταν η πρώτη φορά που συγκεντρώθηκε πλήθος μετά τον Αύγουστο.

Αυστραλία: Σόου πυροτεχνημάτων για οικογένειες πριν τα μεσάνυχτα 

Ένα σόου πυροτεχνημάτων ειδικά για οικογένειες έγινε στο λιμάνι του Σίδνεϊ στην Αυστραλία, τρεις ώρες πριν τα μεσάνυχτα για να μπορέσουν να το παρακολουθήσουν τα παιδάκια που πάνε νωρίς για ύπνο.

Βρετανία: Θα γίνει τελικά το show πυροτεχνημάτων στο Λονδίνο


Το show πυροτεχνημάτων στο Λονδίνο -που πέρσι ακυρώθηκε λόγω κορωνοϊού- πήρε το πράσινο φως λίγες ώρες πριν τα μεσάνυχτα, σύμφωνα με την εφημερίδα Σαν. Για να δώσει λίγη επλίδα, εν μέσω της επέλασης της Όμικρον που απείλησε τους εορτασμούς

Δοκιμή ήχου στο εμβληματικό Μπιγκ Μπεν που θα χτυπήσει 6 φορές από τις 12 το πρωί ως τα μεσάνυχτα.

Ακυρώσεις των πρωτοχρονιάτικων εκδηλώσεων λόγω «Όμικρον»


Γιορτινά στολισμένοι διαδηλωτές διαμαρτυρήθηκαν κατά των εμβολιασμών στη Βαρκελώνη. Στην Ισπανία θα γίνει μόνο μια περιορισμένη εκδήλωση με 7000 άτομα στη Μαδρίτη. Αντίθετα Ρώμη και Παρίσι ακύρωσαν τα πρωτοχρονιάτικα σόου.

Στην ιταλική πρωτεύουσα χιλιάδες αυτοκίνητα κάνουν ουρές για τεστ drive in. Και στο χιονοδρομικό κέντρο Σεστιέρε προσφέρουν εμβολιασμό σε όσους θέλουν να συνδυάσουν προστασία και ψυχαγωγία. 

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top