Elon Musk: Η σπόντα του δισεκατομμυριούχου για τον Τζο Μπάιντεν

Ο CEO της Tesla είναι το «Πρόσωπο της Χρονιάς», σύμφωνα με τους FT

Ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla Inc Elon Musk είναι το «Πρόσωπο της Χρονιάς» της εφημερίδας Financial Times, δύο ημέρες αφού έτυχε της ίδιας αναγνώρισης από το περιοδικό Time. 

Οι FT αναφέρουν πως επέλεξαν τον Musk επειδή έδωσε το έναυσμα για την ιστορική στροφή της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας προς τα ηλεκτρικά οχήματα.

«Για πολύ καιρό, η υπόλοιπη αυτοκινητοβιομηχανία βασικά αποκαλούσε την Tesla και εμένα ηλίθιους και απατεώνες», δήλωσε ο Musk σε συνέντευξή του, σύμφωνα με την εφημερίδα.

 

O Έλον Μασκ είναι πλέον ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο

«Έλεγαν ότι τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα δεν θα δουλέψουν, ότι δεν μπορείς να πετύχεις την εμβέλεια και την απόδοση. Και ακόμη κι αν το πετύχεις αυτό, κανένας δεν θα τα αγοράσει».

Elon Musk

H σπόντα του Έλον Μασκ για τον Αμερικανό Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν

O Elon Musk σίγουρα αποτελεί ένα άτομο που απασχόλησε την παγκόσμια κοινότητα φέτος και λόγω των επιχειρηματικών του ικανοτήτων αλλά και λόγω διάφορων… αμφιλεγόμενων δηλώσεών του. 

Έλον Μασκ: Μπορεί το 2% της περουσίας του να σταματήσει την πείνα;

Αυτή τη φορά, ο Elon Musk προκάλεσε το διαδίκτυο λέγοντας σε συνέντευξή του πως οι πολίτες άνω των 70 ετών πρέπει να αποσύρονται από τα πολιτικά αξιώματα, καθώς «οι απόψεις τους είναι ξεπερασμένες». 

«Ας βάλουμε ένα ηλικιακό όριο μετά το οποίο αποκλείεται η διεκδίκηση αιρετών πολιτικών αξιωμάτων, ίσως λίγο κάτω από τα 70 έτη…» δήλωσε ο ίδιος σε ανάρτησή του στα social media. 

Πολλοί ενοχλήθηκαν από αυτή την ανάρτηση, καθώς «φωτογραφίζει» τόσο τον Αμερικανό Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν όπως επίσης και τον προκάτοχό του Ντόναλντ Τραμπ. Ωστόσο, οι γηραιοί πολιτικοί αποτελούν αντικείμενο συζήτησης εδώ και χρόνια στις ΗΠΑ,  αφού υπάρχει ελάχιστο όριο ηλικίας στα 35 έτη, αλλά δεν υπάρχει ανώτατο. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top