Κύπρος: Θρίλερ με την εξαφάνιση δύο γυναικών από τη Ρωσία

Για δολοφονία ερευνά η αστυνομία - Βρέθηκε DNA της μίας αγνοούμενης

εγκλημα

Την εξαφάνιση δύο Ρωσίδων που διέμεναν στην Λάρνακα της Κύπρου ερευνά η αστυνομία. Όπως όλα δείχνουν διερευνάται το ενδεχόμενο πίσω από την εξαφάνιση να κρύβεται διπλή δολοφονία.

Κύπρος: Συνελήφθη ο πατέρας που σκότωσε γυναίκα και γιο και εξαφανίστηκε

Γι’αυτό το λόγο η κυπριακή αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός ατόμου το οποίο κρατείται εδώ και επτά ημέρες. Ο ύποπτος οδηγήθηκε στο δικαστήριο το περασμένο Σάββατο, ενώ στις 17 Νοεμβρίου καταγγέλθηκε στην αστυνομία η εξαφάνιση των δύο γυναικών, ηλικίας 43 και 33 ετών αντίστοιχα, όπου παρά τις προσπάθειες για τον εντοπισμό τους αυτές δεν εντοπίστηκαν. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας, όπως αναφέρουν κυπριακά μέσα ενημέρωσης, εντοπίστηκε ένα πρόσωπο το οποίο φέρεται να μετέφερε με τη θέληση τους τις δύο γυναίκες σε εξοχικό στην περιοχή της Μονιάτης, ενώ όπως ο ίδιος ανέφερε στην αστυνομία τις επέστρεψε στο σπίτι τους την ίδια ημέρα. Ισχυρισμός που ερευνάται από τις αστυνομικές αρχές.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο εξοχικό από άντρες της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών εντοπίστηκαν ίχνη αίματος σε διάφορα σημεία, ενώ όπως επιβεβαιώθηκε από τις εργαστηριακές αναλύσεις το αίμα ανήκει σε μια από τις εξαφανισθείσες.

Να σημειωθεί ότι και οι δύο γυναίκες δεν είχαν επαφή με τους οικείους του εδώ και ημέρες ενώ η αστυνομία έχει προβεί σε έρευνα για να εντοπίσει το τελευταίο στίγμα των κινητών τηλεφώνων τους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top