Φρίκη στη Χαβάη: Φίμωσαν και σκότωσαν την 6χρονη κόρη τους σε κλουβί σκύλου

Το πτώμα του παιδιού δεν έχει εντοπιστεί ακόμα

εξάχρονη Χαβάη

Μια απίστευτη υπόθεση που προκαλεί αποτροπιασμό συγκλονίζει τη Χαβάη. Ζευγάρι από τη Χονολουλού κατηγορείται για τη δολοφονία της εξάχρονης υιοθετημένης κόρης τους, με τις λεπτομέρειες της υπόθεσης να προκαλούν ανατριχίλα.

Η μόλις έξι ετών Isabella Kalua φέρεται να βασανίστηκε με αγριότητα πριν βρει τραγικό θάνατο από τα χέρια των γονιών της. 

Όλα έγιναν στις 13 Σεπτεμβρίου. Οι θετοί γονείς Ιsaac και Lehua Kalua δήλωσαν την εξαφάνισή της εξάχρονης στις Αρχές. Υποστήριξαν ότι την είχαν δει τελευταία φορά το προηγούμενο βράδυ να κοιμάται στο δωμάτιό της και ότι συνήθιζε να πηγαίνει τις νύχτες στο γκαράζ όπου συχνά αποκοιμιόταν αφήνοντας τις πόρτες ξεκλείδωτες.

6χρονη δολοφονία Χαβάη

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για την εξαφάνιση της εξάχρονης στη Χαβάη

Ωστόσο οι ισχυρισμοί των γονιών δεν επιβεβαιώθηκαν από τα στοιχεία. Από τις έρευνες της αστυνομίας προέκυψε ότι το κοριτσάκι καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας του σπιτιού της οικογένειας στις 12 Αυγούστου, με αποτέλεσμα οι Αρχές να εικάζουν πως είχε δολοφονηθεί έναν μήνα νωρίτερα.

δολοφονία Χαβάη

Οι γονείς που κατηγορούνται για τον βασανισμό και τη δολοφονία της εξάχρονης θετής κόρης τους - ap

Συγκλονίζει η κατάθεση της αδερφής της: «Την είχε φιμώσει και την είχε βάλει σε κλουβί σκύλου»

Οι ισχυρισμοί της αδερφής της Isabella που είχε υιοθετηθεί και αυτή από τους γονείς – τέρατα προκαλούν ανατριχίλα.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε στην αστυνομία, η μητέρα είχε κλείσει το στόμα και τη μύτη της εξάχρονης με μονωτική ταινία και την είχαν κλειδωμένη σε ένα κλουβί σκύλου, ώστε να μην σηκώνεται κρυφά τη νύχτα για να τρώει: το παιδί εκτός από βασανιστήρια φέρεται να υποσιτιζόταν.

Η Isabella ήταν μέσα σε ένα κλουβί σκύλου στο μπάνιο, με το στόμα και τη μύτη της κλεισμένα με μονωτική ταινία και δεν ξυπνούσε.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με την κατάθεση της μικρής, η θετή μητέρα τους φέρεται να γέμισε μετά την μπανιέρα με νερό και να έβαλε μέσα την 6χρονη για να δει αν θα ξυπνήσει. Ωστόσο κάτι τέτοιο δε συνέβη ποτέ και όπως είπε τους βοήθησε να τη μεταφέρουν στο δωμάτιό της.

δολοφονία 6χρονης

Μέχρι σήμερα το πτώμα της εξάχρονης δεν έχει εντοπιστεί - ap

Λίγες ημέρες αργότερα ο πατέρας φέρεται να απευθύνθηκε στο νοσοκομείο προσποιούμενος ότι έχει συμπτώματα κορωνοϊού προκειμένου να πάρει άδεια από τη δουλειά κα να βοηθήσει τη γυναίκα του να απαλλαγεί από τα αποδεικτικά στοιχεία, όπως κατέθεσε η αδερφή της εξάχρονης.

Μέχρι σήμερα το πτώμα της εξάχρονης δεν έχει εντοπιστεί, ωστόσο η αστυνομία θεωρεί βέβαιη τη δολοφονία της από τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top