Γεωργία: 24χρονη έγινε μαμά 21 μωρών- «Οι μέρες μου δεν είναι ποτέ βαρετές»

Με τον εκατομμυριούχο σύζυγό της έχουν 16 νταντάδες επί 24ωρου βάσεως

Μια 24χρονη από το Μπατούμι της Γεωργίας είναι μαμά 21 μωρών και όπως περιγράφει στη New York Post, «οι μέρες της δεν είναι ποτέ βαρετές».

Με τον 57χρονο εκατομμυριούχου σύζυγό της, Γκαλίπ, έχουν πληρώσει 195.500 δολάρια σε παρένθετες γυναίκες από τον περασμένο Μάρτιο έως τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους κι έτσι έχουν αποκτήσει τόσα πολλά μωρά με μικρή διαφορά ηλικίας μεταξύ τους. 

Η Kristina Ozturk, η οποία κατάγεται από τη Ρωσία, ξοδεύει 96.000 δολάρια ετησίως σε 16 νταντάδες, οι οποίες εργάζονται όλο το εικοσιτετράωρο φροντίζοντας τα μωράκια που μεγαλώνουν πολύ γρήγορα.

Το ζευγάρι ζει επίσης με την κόρη της Kristina, Victoria, έξι ετών, από προηγούμενη σχέση, και ένα από τα εννέα μεγαλύτερα παιδιά του Γκάλιπ, που σημαίνει ότι είναι 23 παιδιά κάτω από την ίδια στέγη.

 «Είμαι με τα παιδιά όλη την ώρα, κάνοντας όλα τα πράγματα που κάνουν συνήθως οι μαμάδες» είχε πει στο Fabulous, στο παρελθόν.

«Η μόνη διαφορά είναι ο αριθμός των παιδιών. Κάθε μέρα είναι διαφορετική, από τον προγραμματισμό των προγραμμάτων του προσωπικού μέχρι τα ψώνια για την οικογένειά μου».

Η Kristina μιλάει για την καθημερινότητά της στο Instagram, όπου έχει πολλούς followers. Εκεί επιδεικνύει τις πυρετώδεις προετοιμασίες των γευμάτων τους, τις στιγμές που παίζει με τα παιδιά και που βγάζει βόλτα έναν… ολόκληρο στόλο από διπλά καροτσάκια.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top