Συγκλονίζει ο αδερφός του Άλεκ Μπάλντουιν: «Ζητώ τις προσευχές σας»

Η ανάρτηση για το δυστύχημα που προκάλεσε ο ηθοποιός στα γυρίσματα

Ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star για την εκπυρσοκρότηση του σκηνικού όπλου του Άλεκ Μπάλντουιν/ (22/10/21)

Το δυστύχημα που προκάλεσε σήμερα ο Άλεκ Μπάλντουιν στα γυρίσματα της ταινίας «Rust» έχει συγκλονίσει την παγκόσμια κοινότητα. 

Άλεκ Μπάλντουιν: «Πώς είναι να σκοτώνεις κάποιον αδικαιολόγητα;»

Ο γνωστός ηθοποιός κρατούσε ένα όπλο ως σκηνικό αντικείμενο, το οποίο εκπυρσοκρότησε σκοτώνοντας τη διευθύντρια φωτογραφίας, Halyna Hatchins και τραυματίζοντας σοβαρά τον σκηνοθέτη της ταινίας, Joel Souza. 

Ποια ήταν η Halyna Hutchins που σκότωσε κατά λάθος o Άλεκ Μπάλντουιν

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγιναν το δυστύχημα παραμένουν αδιευκρίνιστες, ενώ προς το παρόν δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες εις βάρος του ηθοποιού. 

Η ανάρτηση του Στίβεν Μπάλντουιν μετά το περιστατικό 

Η οικογένεια Μπάλνουιν έχει δραστηριοποιηθεί ενεργά στο Χόλιγουντ, καθώς εκτός από τον Άλεκ και οι τρεις αδερφοί του, Ντάνιελ, Γουίλιαμ και Στίβεν, είναι ηθοποιοί.

Ο βίος κι η πολιτεία του Άλεκ Μπάλντουιν: Ο βίαιος χαρακτήρας και το αλκοόλ

Ο τελευταίος, ο οποίος είναι ο πατέρας του πασίγνωστου μοντέλου Hailey Bieber, έκανε μία ανάρτηση στο Instagram μετά το τραγικό συμβάν. 

«Ζητώ τις προσευχές σας απόψε, φίλοι. Δεν υπάρχουν πολλά που μπορούν να ειπωθούν πέρα από αυτό. Παρακαλώ προσευχηθείτε για όλους όσοι εμπλέκονται σε αυτό το τραγικό δυστύχημα. Ευχαριστώ» έγραψε ο αδερφός του Άλεκ Μπάλντουιν. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top