Άλεκ Μπάλντουιν: «Πώς είναι να σκοτώνεις κάποιον αδικαιολόγητα;»

Τραγική ειρωνεία το προφητικό tweet του ηθοποιού από το 2017

Ρεπορτάζ του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων του Star για την εκπυρσοκρότηση του σκηνικού όπλου του Άλεκ Μπάλντουιν/ (22/10/21)

Το δυστύχημα που σημειώθηκε σήμερα στα γυρίσματα της ταινίας Rust με τον Άλεκ Μπάλντουιν να πυροβολεί καταλάθος την διευθύντρια φωτογραφίας έχει προκαλέσει παγκόσμιο σοκ. 

Άλεκ Μπάλντουιν: Το μυστήριο με το όπλο και η μοιραία εκπυρσοκρότηση

Οι αμερικανικές αρχές αλλά και η παραγωγή έχει γνωστοποιήσει ελάχιστα στοιχεία για το συμβάν. Όλα δείχνουν πως ο γνωστός ηθοποιός κρατούσε όπλο ως σκηνικό αντικείμενο, που εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα να σκοτωθεί η Halyna Hatchins και να τραυματιστεί σοβαρά ο σκηνοθέτης της ταινίας, Joel Souza.

Άλεκ Μπάλντουιν

Ο ηθοποιός Άλεκ Μπάλντουιν/AP

Μάλιστα, οι χρήστες των social media έκαναν μία άκρως ανατριχιαστική ανακάλυψη: Ο Αλεκ Μπάλντουιν είχε κάνει ένα «προφητικό» tweet, με το οποίο αναρωτιόταν «Πώς είναι να σκοτώνεις αδικαιολόγητα κάποιον;»

Συγκεκριμένα, τον Σεπτέμβριο του 2017 ο πασίγνωστος αστέρας του Χόλυγουντ σχολίαζε την είδηση του θανάτου ενός υπόπτου από πυρά αστυνομικού γράφοντας χαρακτηριστικά: «Αναρωτιέμαι πώς είναι να αισθάνεσαι ότι σκοτώνεις κάποιον αδικαιολόγητα».

Μετά το περιστατικό, η εταιρεία παραγωγής ανακοίνωσε πως τα γυρίσματα της ταινίας Rust παγώνουν επ’ αόριστον, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες είναι συντετριμμένοι. 

Ο βίος κι η πολιτεία του Άλεκ Μπάλντουιν: Ο βίαιος χαρακτήρας και το αλκοόλ

Θεωρητικά το όπλο που κρατούσε ο Μπάλντουιν θα έπρεπε να είναι γεμισμένο με άσφαιρα για τους σκοπούς της ταινίας. Όλοι αναρωτιούνται πως γίνεται να βρέθηκαν σφαίρες μέσα στο όπλο, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό κάτω υπό ποιες συνθήκες ο γνωστός ηθοποιός πάτησε τη σκανδάλη. 

Ποια ήταν η Halyna Hutchins που σκότωσε κατά λάθος o Άλεκ Μπάλντουιν

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top