Βασίλισσα Ελισάβετ: Ανησυχία για την υγεία της - Ακύρωσε ξαφνικά ταξίδι

Οι γιατροί της συνέστησαν ξεκούραση - Τι λέει το Μπάκιγχαμ

Στιγμιότυπα από εμφανίσεις της βασίλισσας Ελισάβετ - ap video

Η βασίλισσα Ελισάβετ αναγκάστηκε να ακυρώσει τo ταξίδι της στη Βόρεια Ιρλανδία μετά από συστάσεις που έλαβε από τους γιατρούς της.

Σύμφωνα με το παλάτι του Μπάκιγχαμ, η 95χρονη μονάρχης θα πρέπει τις επόμενες μέρες να ξεκουραστεί και δε συντρέχει λόγος ανησυχίας για κορωνοϊό.

Βασίλισσα Ελισάβετ: Νιώθει νέα για το βραβείο «Oldie of the Year»

«Η Αυτού Μεγαλειότης έχει καλή διάθεση και απογοητεύθηκε που δεν θα μπορέσει να επισκεφθεί τη Βόρεια Ιρλανδία, όπου επρόκειτο να πραγματοποιήσει μία σειρά από συναντήσεις αύριο. Η βασίλισσα Ελισάβετ δέχτηκε απρόθυμα ιατρική συμβουλή για ξεκούραση τις επόμενες ημέρες. Στέλνει τις θερμότερες ευχές της στους ανθρώπους της Βόρειας Ιρλανδίας και ανυπομονεί να τους επισκεφτεί στο μέλλον», αναφέρει το επίσημο ανακοινωθέν του Μπάκιγχαμ.

βασίλισσα Ελισάβετ

Βασίλισσα Ελισάβετ: «Φουντώνουν» οι φήμες για την κατάσταση της υγείας της

Η αναβολή του ταξιδιού της στη Βόρεια Ιρλανδία κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο των βρετανικών ΜΜΕ και δημιουργεί ερωτήματα για την κατάσταση της υγείας της.

Σημειώνεται, ότι τελευταία φορά εθεάθη στην τελετή των Ευχαριστιών στο Αββαείο του Westminster χρησιμοποιώντας μπαστούνι μετά από 17 χρόνια και αποφεύγοντας τις μεγάλες μετακινήσεις στον χώρο. 

βασίλισσα Ελισάβετ μπαστούνι

Πηγές από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ αρνήθηκαν να απαντήσουν στο αν η βασίλισσα έχει κάνει την αναμνηστική δόση του εμβολίου για τον κορωνοϊό. 

Η βασίλισσα πάντως ξεκουράζεται στο Κάστρο του Γουίσινδορ και αναμένεται να παρευρεθεί στις εκδηλώσεις για την κλιματική αλλαγή που θα διεξαχθούν στο τέλος του Οκτωβρίου στη Γλασκόβη. 

 


 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top