Μυστηριώδης εξαφάνιση 4χρονης που έκανε κάμπινγκ με την οικογένειά της

Εξαφανίστηκε και ο υπνόσακός της - Η ανακοίνωση της αυστραλιανής αστυνομίας

Κλιο Σμιθ

Όλα τα σενάρια ανοικτά αφήνει η αυστραλιανή αστυνομία αναφορικά με την εξαφάνιση της 4χρονης Κλιό Σμιθ από κάμπινγκ, στο οποίο βρισκόταν μαζί με την οικογένειά της.

Το 4χρονο κοριτσάκι εθεάθη για τελευταία φορά στη σκηνή της οικογένειάς της το Σάββατο, περίπου στη 1.30 πμ, στο κάμπινγκ Μπλόουχοουλς Σακς στο Μακλίοντ, σχεδόν 900 χιλιόμετρα βόρεια του Περθ.

Έντρομοι οι γονείς, όταν ξύπνησαν στις 6 το πρωί, είδαν να λείπει η μικρή τους και άρχισαν να την αναζητούν. Μαζί με την Κλιό, είχε εξαφανιστεί και ο υπνόσακός της.

Αστυνομικοί, στρατιωτικοί, αλλά και μέλη της κοινότητας κυριολεκτικά χτενίζουν την περιοχή, ενώ στη δημοσιότητα δόθηκε και η εικόνα ενός υπνόσακου, ίδιου με αυτόν στον οποίον κοιμόταν το κοριτσάκι.

«Η Κλιό εθεάθη για τελευταία φορά μέσα σε κόκκινο και μαύροι υπνόσακο, ενώ φορούσε ροζ και μοβ υπνόφορμα με μπλε και κίτρινες λεπτομέρειες», ανακοίνωσε η αστυνομία.

«Δε θα αφήσουμε ούτε πέτρα που δε θα σηκώσουμε, μέχρι να βρούμε τι έχει συμβεί», δήλωσε ο επιθεωρητής Τζον Μάντεϊ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, σε αυτή τη φάση είναι όλα τα ενδεχόμενο ανοικτά για την αστυνομία: «Δυστυχώς, όλα τα σενάρια είναι στο τραπέζι».

Η έρευνα θα συνεχιστεί για τουλάχιστον 48 ώρες Κλιό, ενώ προς το παρόν εστιάζεται κατά βάση στη στεριά και όχι στη θάλασσα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top