Ρωσία: Αρκούδα επιτέθηκε σε έγκυο θηριοδαμαστή σε τσίρκο

Ουρλιαχτά και τρόμος κατά τη διάρκεια της παράστασης

τσίρκο

Σκηνές τρόμου εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια παράστασης σε τσίρκο στη Ρωσία. Τα γέλια και τα χειροκροτήματα πάγωσαν όταν μια αρσενική αρκούδα επιτέθηκε σε έγκυο θηριοδαμαστή. 

Παιδιά και γονείς άρχισαν να ουρλιάζουν και να κλαίνε από τον πανικό, ενώ σύμφωνα με την Daily Mail η θηριοδαμαστής γλίτωσε με μερικούς μώλωπες και βρίσκεται εκτός κινδύνου η ίδια και το μωρό που κυοφορεί. 

«Ίσως ζήλεψε επειδή είμαι έγκυος. Έχω δύο γρατζουνιές και έναν μώλωπα στο πόδι μου. Φυσικά και θα συζητήσω με τους συναδέλφους μου για ό,τι έγινε. Με το ζώο όλα είναι καλά όπως και με το μωρό. Προς το παρόν η αρκούδα μού συμπεριφέρεται όπως πάντα, με τρυφερότητα, σαν να μην συνέβη τίποτα», είπε η θηριοδαμαστής.

Δύο άνδρες προσπάθησαν να τη βοηθήσουν αμέσως μόλις η αρκούδα της επιτέθηκε, αλλά το τεράστιο ζώο αρνούταν να απομακρυνθεί ακόμα κι όταν το χτύπησαν με το μαστίγιο. 

Οι υπεύθυνοι του τσίρκου αποφάσισαν να μη ξαναχρησιμοποιήσουν το ζώο σε παραστάσεις, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται στο παρελθόν να είχε επιτεθεί και σε άλλο άτομο. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top